Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Videochatul prin ochii barbatilor!

By: | Tags: | Comments: 0

Domediul videochatului reuseste sa prinda contur sip e teritoriul Romaniei, chiar daca reuseste sa prinda contur intr-un mod lent din cauza mentalitatilor inapoiate. Am dovedit ca noi, ca si popor, avem o oarecare repulsie legata de tot ceea ce inseamna noul. In tari dezvoltate precum Germania si Olanda, domeniul activeaza de mai bine de 15 ani pentru ca s-a dovedit ca este util!

Videochatul nu are niciun punct comun cu prostitutia. Videochatul este facut pentru barbatii mature care inteleg si stiu cum sa utilizeze acest domeniu. Intr-o lume plina de griji in care suntem tot mai stresati si mai presati de viata de zi cu zi, pentru barbatii singuri (si nu numai), acest domeniu s-a dovedit a fi o adevarata oaza de liniste.barbatii in videochat bacau

Mentalitatea romaneasca sustine sus si tare ca sa te dezbraci in fata camerei este prostesc si imoral. Barbatii din tarile ceva mai dezvoltate si bucura cu adevat de acest domeniu, deoarece pe langa faptul ca compania lasciva a unei tinere ii ajuta sa scape de anumite “tensiuni”, acest lucru nu implica contact sexual.

Si, da! Este adevarat! Videochatul implica barbate care platesc pentru a vedea femei goale. Este asta cu adevarat o problema?? Continuam sa ne ascundem in spatele unor prejudecati si sa gandim primitiv, desi totul evolueaza in jurul nostru. Si totusi, ce tipologii de barbati aleg sa apeleze la astfel se servicii?

  1. Barbatii singuri! Clientii singuri sunt cei care au fantezii cu o fata ca tine si viseaza ca se intalneste cu tine si te scoate la cafea si te curteaza si te cere si de nevasta! Nu vor avea tendinta de a inceta sa vina la tine cat timp ei inca au sperante in fanteziile acestea, cu tine, iar videocahtul s-a dovedit a fi solutia perfecta deoarece nu presupune nicio obligatie.
  2. Bărbatii divorțati! Acestora, videochatul le insufla si le intareste idea ca  viata nu incepe si nu se termina cu o singura femeie si ca mereu e loc de mai bine.
  1. Bărbatii calatori! Multi barbati aleg aceasta cale atunci cand sunt departe de casă, pe vapor sau in delegații, iar videochatul este cu adevarat util in aceste cazuri.
  2. Bărbatul monoton! Anii de casatorie si intimitatea avuta doar cu o singura persoana, pot declansa monotonia in viata de cuplu indiferent de cat de mare este atractia si dragostea dintre cele doua persoane. Videochatul este solutia ideala pentru acestia, deoarece barbatii pusi in acesta dificultate nu vor fi tentati spre a insela si totodata vor avea parte si de noi experiente.