Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Videochat-ul: adult vs. non-adult

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Sa fii model de videochat nu inseamna nici pe departe sa te injosesti, ci inseamna sa ai  curajul de a profita de fiecare atu al tau ca si femeie,  de a-ti asigura implinirea si independenta financiara, pe care toti ne-o dorim. Nu suntem toti directori sau fiice de directori, iar jobul de model de videochat este optiunea ideala.

sedinta foto videochat

            Dupa cum o spune si titlul, videochat-ul este impartit in doua categorii: adult si non-adult.

  • Videochat-ul non-adult, ar putea fi privit ca o prima intalnire, cand aratand bine in fata camerei si plina de pozitivism, ii atragi ca un magnet pe vizitatori in camera ta. Aceasta categorie de videochat implica in primul rand comunicarea. Evita impartasirea problemelor si dramelor personale, afla ce ii place vizitatorului tau, fii feminina, gratioasa si hipnotizeaza-l prin gesturi pline de tandrete si dansuri lascive. Nu trebuie decat sa te bucuri de darul de a fi femeie si sa-ti pui in valoare calitatile fizice si intelectuale.
  • Videochat-ul adult se adreseaza acelor modele care sunt putin mai indraznete si sunt gata sa atinga orice subiect in orice moment. Discutiile avute cu vizitatorii pot oscila, in functie de dorinta acestora. Pot porni de la conversatii banale despre filme si locuri de vizitat pana la discutii pline de erotism.

Cat de departe mergi depinde doar de tine. Tu esti cea care face adevarata diferenta intre cele doua categorii. Ca sa te putem indruma, iti prezentam o parte dintre asemanarile si deosebirile acestora.

Asemanari:

  • Fii open mind! Atat videochat-ul adult cat si cel non-adult, implica o persoana deschisa. Pentru a fi un bun model de videochat, in primul rand trebuie sa fii lipsita de prejudecati. Unele modele se nasc cu aceasta calitate, in timp ce altele pornesc de la o perceptie negativa, intelegand cu timpul adevarata fata a videochat-ului;
  • Comunica! Fiecare dintre aceste categorii implica interactionarea cu membrii site-urilor. Sa stapanesti arta conversatiei este un atu pentru oricare dintre modele. Tot ce trebuie sa faci este sa mentii interesul membrilor.
  • Satisfactie financiara! Videochat-ul inseamna sume importante de bani, iar un job normal nu iti ofera aceasta
  • Utilizarea unei limbi straine. Acest job iti permite sa interactionezi in limba engleza sau o alta limba cunoscuta si in aceeasi masura sa-ti imbunatatesti cunostintele generale;
  • Fii senzuala! Miscarile senzuale, iti vor pune cu siguranta in valoare feminitatea si sexualitatea.

Deosebiri:

  • Activitatea desfasurata  este principala diferenta intre  videochat-ul adult si non-adult! Dupa cum am precizat, ambele implica o persoana deschisa, senzuala si feminina, insa in videochat-ul adult, nuditatea si obiectele sexuale (daca se opteaza pentru acestea) sunt plusul pentru un show erotic. Fiecare dintre modele trebuie sa-si cunoasca propria limita si sa stie cat de departe este dispusa sa mearga.
  • Incasarile s-au dovedit a fi mult mai mari in cazul videochat-ului adult decat in cazul celui non-adult, dat fiind ca in cel dintai exista o „oferta” oferita de model catre membru mult mai ampla..

E randul tau sa alegi! Echipa Lux Studio te astepta la interviu!