Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Twinkle, little star – Machiajul in videochat

By: | Tags: | Comments: 0

            Aspectul fizic este cu adevarat o carte de vizita atat in viata de zi cu zi, cat si in viata de model de videochat! Este foarte important ca fiecare model sa analizeze si sa revizuiasca felul in care se prezinta in fata camerei, din toate punctele de vedere: make-up, accesorii, pozitivism si un moral ridicat gata de o zi fenomenala. Voi sunteti acolo sa convingeti membrii ca fiecare banut pe care el il cheltuie pentru a sta in compania voastra nu e in zadar, iar sa nu fie in compania voastra ar fi o mare pierdere pentru ei. Unul dintre punctele esentiale ale aspectului fizic este si machiajul care, daca este unul reusit, poate atrage un numar cat mai mare de vizitatori pe pagina ta.

            Machiajul din fata camerei este total diferit de cel de zi cu zi, chiar si fata de cel de club. Un model, foloseste fiecare element de make-up la un nivel „extra”: extra fond de ten, extra rimel, extra gloss, extra pudra, etc, deoarece nuantele folosite isi pierd din intensitate din cauza luminilor. Fie ca tindeti spre un machiaj glamour, colorat sau elegant, acesta trebuie sa fie mereu mat. Evitati tenul uleios sau lucios! Toate luminile din camera vor evidentia intr-un mod nu tocmai estetic luciul fetei, iar daca tindeti sa folositi particule de machiaj cu tot felul de particule sclipitoare, glossy si stralucitoare rezultatul va fi unul dezastruos.

videochat bacau

            Pacaliti camera si folositi un machiaj cat mai strident (unul pe care nu l-ati purta niciodata pe strada)  deoarece aceasta reduce din intensitatea culorii! Orice culoare devine mai fada in fata camerei de filmat! Indiferent de tipul de model care esti, obrajii imbujorati sau foarte bine conturati cu ajutorul unui blush sunt cu adevarat un „must do” ce-ti va completa cu succes machiajul oferindu-ti naturaletea de care ai nevoie.

Un look mereu fresh, combinat cu inteligenta si sarm personal, sunt mixul perfect pentru a deveni un adevarat model de videochat!