Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Spulbera ideile preconcepute despre videochat!

By: | Tags: | Comments: 0

Traim intr-o tara in care videochat-ul este inca un subiect taboo, fiind  in continuare influentati de mituri si prejudecati. Cu toate ca risca sa fie puse la zid, multe persoane au raspuns afirmativ in fata provocarii in ciuda ideilor nascocite de cei cu o imaginatie bogata sau cu o vasta “experienta” de navigat pe forumuri. Multe dintre acestea sunt idei total sau partial eronate, iar echipa Lux Studio e gata sa elucideze marele “mister” din spatele acestora.

            Doar fizicul conteaza! Gresit! Faptul ca pentru barbati acesta este un aspect la care sunt destul de atenti, nu inseamna ca trebuie sa te inferiorizezi sau sa te compari cu acele fete care au fost inzestrate de la natura cu formele ideale. Gusturile barbatilor sunt diverse in materie de femei, asemeni noua. Unii vor femei scunde, altii inalte, cu talia de viespe sau cu forme apetisante. Pune-te in valoare si vei atrage acea categorie de membri care sa te aprecieze asa cum esti!

            Cu cat esti mai dezbracata cu atat faci mai mult, este o alta idee eronata cu care ne-am confruntat. In opinia noastra, mai mult decat un corp gol, atitudinea  este cea care face diferenta. O femeie imbracata este cu mult mai sexy decat una dezbracata. In momentul in care un model apare aproape goala in fata vizitatorilor, nu face decat sa puna pret doar pe aspectul sau  si sa se vanda extrem de ieftin, iar membrii vor vedea acest lucru si se vor comporta cu aceasta foarte indecent (asemeni modului in care se afiseaza).

videochat bacau confidential

            Membrii nu vin pentru conversatii. Sa gandim logic: cum altfel, daca nu prin socializare cu membrii fideli, reusesc modelele de top sa aiba incasari extrem de mari?  Daca acestia ar fi prezenti doar pentru nevoia de a fi satisfacuti, internetul este plin de  „materiale auxiliare” gratuite chiar. Acestia sunt in cautarea unei experiente reale, iar fie din timiditate, lipsa de timp, sau alte motive, cauta in mediul virtual compania unei femei.

            Norocul e totul! Ce-i drept, este mai comod sa te gandesti ca indiferent de cat efort depui, incasarile, succesul, numarul de membrii si de privaturi va fi acelasi, nu? Pe cat e de comod, pe atat este de eronat. Diferenta in evolutia modelelor o fac interesul pe care si-l dau si efortul pe care-l depun.

            Toti membrii sunt la fel! Sa compari, sa generalizezi si sa etichetezi sunt un mare impediment in domeniul videochat-ului, ca in oricare altul. Daca inca de la inceput vii cu idei fixe precum ca francezii sunt nespalati, italienii hardcore, germanii perversi si americanii nepoliticosi, va fi in defavoarea ta. Asa cum fiecare dintre noi nu accepta sa fie comparata sau etichetata, nici pentru ei nu e o placere.

            Este imoral sa faci videochat! De fapt, ce anume e imoral? Sa muncesti? Sa fii independenta financiar si sa nu ai nevoie de  un „iubi” potent financiar sau de parinti? Sa socializezi? Faci asta zilnic pe retelele de socializare.  Sa te folosesti de atuurile pe care le ai ca femeie pentru a-ti castiga existenta? Nimic nu e in neregula cu asta! Nu videochat-ul e moral, ci multe alte actiuni si deprinderi sunt in capul listei. Putem analiza ca fiind principii morale coruptia, depravarea, desfranarea si comiterea unor faradelegi in atingerea anumitor scopuri.

Este ilegal sa faci videochat! Nu de putine ori am auzit si noi acest lucru. Ce va putem spune cu certitudine este faptul ca videochat-ul alaturi de Lux Studio, este 100% legal. Sunt angajate fete absolut normale, majore, cu taxe si impozite platite la zi, fete pe care le vezi zilnic pe strada, la facultate, in market si pentru care nu „bagi mana-n foc ca fac videochat”.

In studio esti doar o „masina de facut bani”, este o alta idee eronata. Un lucru foarte important pentru intreaga echipa, il reprezinta factorul uman. Lux Studio incearca, si a reusit de-a lungul timpului,  sa ofere modelelor cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea. Ne bucuram sa colaboram cu oameni frumosi, inteligenti si sociabili care isi fac treaba cu profesionalism si responsabilitate.

In studio fetele sunt „puse sa faca lucruri”. Si acesta e un alt mit care circula frecvent. Nu stim ce politica au alte studiouri, insa la Lux Studio garantam faptul ca niciodata nu li se va impune ceva modelelor. Orice model isi cunoaste limitele, iar acestea vor fi mereu respectate.

 

Renunta la ideile preconcepute! Te asteptam intr-un mediu de lucru prietenos, in care  nu te vei simti un angajat, ci un colaborator. Lux Studio e o mica familie in care ne sprijinim, ne respectam si apreciem. In momentul in care noi ca si echipa suntem pozitivi si gata sa facem performanta, totul se va oglindi si in mediul online!

 

(Aici ar trebui sa fie o poza cu echipa Lux Studio, dar tinem mult la confidentialitatea modelelor noastre.)