Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

SECRETUL BANILOR MEI ESTE JOBUL IN VIDEOCHAT

By: | Tags: , , | Comments: 0

Inca din copilarie simteam pe deplin diferenta care exista intre mine si alte prietene, din punct de vedere financiar. Traind intr-o familie care nu si-a permis decat strictul necesar, ajunsesem sa am un complex de inferioritate fata de toate prietenele mele, care mergeau des la shopping, aveau cele mai noi haine si cele mai performante produse cosmetice.

Ei bine, poate ca acest lucru m-a si facut sa vreau mai mult de la mine, sa nu las in seama parintilor mei aceasta situatie, asa cum au facut celelalte prietene, si sa incerc sa ma descurc singura fiindca la un moment dat se va ajunge inevitabil la o astfel de situatie.videochat Bacau

Asadar, exact in prima vara dupa ce am terminat liceul m-am decis sa imi gasesc un job si sa pun deoparte pentru facultate. Primii pasi au fost parca mai mult pe loc si eram puternic descurajata. Job-ul pe care-l aveam atunci, unul de vanzatoare la un magazin, imi manca foarte mult din timp si nici din punct de vedere financiar nu aveam rezultate spectaculoase. Cred ca a fost un moment in care am avut un sentiment puternic de frustrare pentru ca imi pierdeam vara muncind pentru nimic, in timp ce prietenele mele se bucurau de plimbari, piscine si multe alte distractii.

 

 

Atunci mi-am dat seama ca, banii si timpul sunt la fel de importante. Din acest motiv, am luat hotararea sa gasesc un job mult mai bun. A fost o perioada in care m-am interesat mult deoarece, imi doream sa gasesc ceva sa-mi placa cu adevarat si sa ofere un venit care sa ma multumeasca pe deplin..

Dupa o perioada, la sugestia unei prietene, am participat la un interviu ca model de videochat. Nu stiam foarte multe despre ceea ce implica acest job si cu atat mai mult, nu aveam nici un pic de experienta. Cu toate acestea, am fost placut surprinsa sa dau de persoane care m-au intampinat cu multa caldura si care au vazut in mine o fata capabila.

Desi nu aveam experienta, progresul meu a fost unul destul de rapid si chiar din prima luna am castigat de 4 ori mai mult decat la job-ul anterior. Era ceva incredibil, mai ales ca toate lucrurile pe care le faceam erau  insotite de placere, activitatea constand in socializare cu alte persoane din mediul online.

Cu timpul am reusit sa castig sume impresionante, iar in prezent asta se intampla in mod constant. Oricum, e important de stiut ca, la un studio de videochat profesionist ai in spate o intreage echipa care se ocupa de imaginea ta, iti arata cum sa te comporti si cum sa comunici cat mai eficient, plus ca, ai toate conditiile pentru a lucra confortabil si  a te simti bine.

Veniturile mele au crescut considerabil intr-un termen foarte scurt. In prezent pot spune ca, banii pe care-i am imi ajung sa cumpar tot ce-mi doresc, am si ma bucur de foarte mult timp liber, iar asta mi-a permis sa ma dezvolt si pe plan profesional, dar si personal. Am un sentiment de independenta financiara si libertate deplina pe care nu l-as fi putut simti avand alt job, iar acest lucru este absolut fascinant!

Leave a Reply