Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Secretele unui model de Lux

By: | Tags: | Comments: 0

In ultima perioada, videochatul a reusit sa castige tot mai mult teren, avand o popularitate tot mai mare de la o zi la alta. Simona, care este model la Lux Studio de 1 an si 2 luni , a acceptat sa ne spuna ce inseamna sa fii model de videochat si motivele pentru care fetele aleg acest job și ce oportunități le oferă.LUX Studio - videochat bacau

„ Sa fii student nu e tocmai usor si nici ieftin. Odata cu varsta cresc si nevoile, dorintele si asteptarile de la viata. Un job normal nu iti permite sa ai confortul mult visat: sa faci si facultate in paralel, sa cumperi carti, sa platesti chiria, sa poti iesi la un suc oricand doresti si sa te bucuri de studentie. Pare un basm cu happy end, nu??

Eu sunt din Adjud si am decis sa vin in Bacau sa studiez limbi straine. Acesta a fost visul de cand eram mica, si am venit sa mi-l indeplinesc. Primele luni de facultate au fost cumplite: sa astepti de la parinti banii de camin si strictul necesar, sa inghiti in sec cand fetele din camin ieseau la cumparaturi, la o pizza sau in cluburi. Si m-am hotarat: ma angajez! In 2 luni am fost chelnerita. Nu e cel mai frumos vis, iar intreaga poveste a durat foarte putin din pricina programului incarcat, turelor de noapte si a faptului ca incepusem sa neglijez facultatea.

Am fost destul de deprimata in acea perioada, pana cand m-a „luminat” un anunt pe internet: ,,Lux Studio, angajeaza fete pentru videochat. Garantam seriozitate, confidentialitate si castiguri impresionante!”. Din curiozitate am dat click si am accesat site-ul studioului. Am „navigat” si am vazut cate avantaje imi poate oferi: îmi pot face eu programul, este legal si pot câștiga multi bănuți. Nu suna rău deloc. Mi-am luat inima în dinți, am dat un telefon si a doua zi am stabilit sa ne intalnim.

Eram destul de sceptica, insa am intrat zambind pe usa localului unde urma sa ne intalnim. Desi abia ne cunoscusem, P., mi-a dat increderea de care aveam nevoie. Abia terminasem cursurile si ce e drept nu aratam wow. Nu stiam nimic legat de domeniu si am evitat sa citesc cate-n luna si in stele de pe forumuri. Printre primele indicatii date, una mi-a rascolit gandurile:“Fii feminină și senzuală!”. Si mi-am spus ”Dar ce, nu sunt?”. Comparand cu felul in care sunt acum, nu nu eram. Eram nemachiata, bluza o primisem de la mama acum 2 ani, si nimic din vestimentatia mea nu arata vreun strop de feminitate. Nimic din Simona de atunci nu mai exista astazi. Doar zambetul imi e intact, iar cu el am facut primii banuti si mereu a fost accesoriul meu de baza.

Si acum imi amintesc cat de fericita eram cand mi-au fost calculati banii din prima zi, prima saptamana, prima luna. Cand am incasat banii, tremuram de emotii.

Videochatul este un job menit sa ajute fete ca mine si alte mii sa isi depaseasca conditia. Fetele care fac videochat nu sunt acele fete care se afișează provocator și strident în cluburi, acele fete despre care ,,bagi mâna în foc că fac videochat”. Atat eu cat si restul fetelor de la Lux Studio, ne folosim de inteligenta pentru a face bani, pentru a dovedi că suntem femei capabile, care merită răsplătite. Folosim psihologia pentru a înțelege niște bărbați care se simt singuri și duc lipsa de atenție. Comunicarea este punctul nostru forte. Tot ce facem este sa folosim tehnologia pentru a discuta cu oameni din întreaga lume. Am transformat comunicarea online într-un business profitabil, fiind recompensate pentru timpul, implicarea și calitățile noastre. Nimic rusinos!

Acum viața mea s-a schimbat la 180 de grade. E super să poti ieși cu prietenele in club fără să-ți mai faci probleme că nu-ți ajung banii de cafea, și-n cele din urma n-o să mergi pe jos acasă dimineata. Am ajuns să-mi trăiesc povestea. Lux Studio m-a facut sa mă simt mult mai fericită si zi dupa zi imi intareste ideea ca sunt frumoasa!

Sunt femeie, sunt tânără și merit să am o viață mai mult decât decentă si să nu-mi fac griji pentru ziua de maine. Fiecare dintre noi merităm. E păcat să nu-ți oferi  o șansa doar din cauza unor conceptii eronate din partea celor din jur. Totul depinde de tine, iar cum e o vorba din bătrâni ,,Norocul ți-l faci cu mâna ta!”

Cum si numele o spune, Lux Studio iti ofera sansa la o viata de lux!”