Procente si comision

In industria videochat-ului castigurile sunt colosale. Suma castigata de un model nu este niciodata una fixa iar estimarea ei depinde de foarte multi factori.

Este imposibil de anticipat cati bani vei putea face inainte de a te apuca de munca propriu-zis. Din experiennta putem sustine faptul ca aceste castiguri variaza intre 500$ si 5.000$ lunar. Pentru a optimiza castigurile este necesara parcurgerea anumitor pasi bine stabiliti.

Bineinteles ca orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru le va simplifica.

Un lucru foarte important, precum si la un oricare alt job, este ambitia si perseverenta. O data cu trecerea timpului se castiga experienta, se formeaza un stil si evident se cumuleaza numarul membrilor fideli ceea ce va genera castiguri considerabile.

Lux Studio ofera cea mai buna plaja de comisioane reale din piata videochat-ului. Astfel comisionul modelului variaza intre 50% si 70% in functie de performantele modelului.

Intrebari frecvente

Trebuie sa arat foarte bine pentru a lucra in acest domeniu?

Aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii tale sunt motivatia, seriozitatea. Nu trebuie sa fii un top model pentru a avea succes in acest jos si a face multi bani, trebuie sa fii in primul rand tu, sa fii naturala si sa stii exact ce-ti doresti de la acest job.

Pot lucra si de acasa?

Din pacate nu. Cea mai buna alegere este sa vii sa lucrezi din studio. Aici vei avea parte de o sedinta foto profesionista, de training de calitate, de un design deosebit al camerelor, de aparatura tehnica de ultima performanta, de un mediu de lucru placut samd.Iar pentru a face bani in acest domeniu este nevoie de toate.Te astept cu drag la un interviu!

Anagajati si baieti sau cupluri?

Nu. Angajam numai fete.

Am 37 de ani si limba engleza mediu. Ma pot angaja in aceste conditii?

In principiu, limita noastra de varsta este de 30 de ani, insa daca cunoasteti limba engleza la nivel avansat, va descurcati cu calculatorul si aveti un fizic si o atitudine placuta, va astept la un interviu pentru a discuta mai multe.

Oferiti si salariu fix sau numai comision?

In acest job un salariu fix este mai dezvantajos decat unul la comision. Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%.

Sunt ceva mai grasuta, conteaza?

Conteaza si aspectul fizic, insa asa cum am spus si mai sus, atitudinea este mai importanta. Trebuie sa fii tu, sa te pui in valoare, sa zambesti, sa te simti bine in pielea ta. Acest lucru se vede si vei transmite energie pozitiva, lucru ce este esential in acest job.Te astept la interviu pentru a-ti povesti mai multe