Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Nu te vrem la Lux Studio daca…

By: | Tags: | Comments: 0

Multe studiouri merg pe cantitate si aduc cat mai multe modele indiferent de performanta si capacitatea acestora. Nu si noi! Alegem calitatea in detrimentul cantitatii.

Videochatul este un domeniu despre care fiecare a auzit cel putin o data, unii stiind ce presupune acesta, iar altii mai putin. Pentru noi, echipa Lux Studio, videochat-ul este un job normal, ca oricare altul, in care ne dezvoltam, suntem o echipa si investim  in oameni care doresc sa reuseasca. Iata cateva motive pentru care noi credem ca ar trebui sa te reorentezi catre un alt loc de munca.

videochat de succes

Nu te vrem la Lux Studio daca…

  • … ai impresia ca videochat-ul e un mod de a „munci” 1-2 luni pentru a face un ban in plus! Fiecare dintre cei ce fac parte din echipa noasta, se implica pentru fiecare model, fie el nou sau cu experienta, dorindu-ne ca acesta sa progreseze, sa se formeze, sa aiba un trai asa cum si-l doresc. Daca vezi in noi sansa de a reusi si de a te dezvolta, te asteptam alaturi de noi!
  • … ai idei preconcepute despre videochat si nu vrei sa-ti schimbi parerea. Fiecare angajat este ales pe criterii de seriozitate, profesionalism, implicare si deschidere. Daca esti gata sa cunosti adevarata fata a videochatului, hai in echipa!
  • … nu stii ce este corectitudinea si respectul. Respecta si vei fi respectat, este unul dintre principiile de baza pe care merge studioul nostru. Fiecare model este egal in ochii nostri si nu indreptatim pe nici una dintre ele, nu intarziem cu platile, nu impunem targeturi si recompensam fiecare evolutie. Esti gata sa ni te alaturi?
  • … nu esti deschisa sa inveti lucruri noi. Nimeni nu s-a nascut invatat in niciun domeniu. Noi, pentru a te ajuta sa te dezvolti, iti asiguram traininguri care o sa invete pas cu pas cum sa fii un bun model, fotografii profesionale atat in studio cat si in afara lui pentru a-ti asigura imaginea si multe altele. Exista o vorba populara: ,,Nu stii? Te invatam! Nu poti? Te ajutam! Nu vrei? Asta e deja problema ta.”
  • … vrei un loc de munca banal si plictisitor. Sa-ti spunem cum suntem noi in primul rand! Suntem o echipa unita, pusa pe munca si pe distractie in acelasi timp, organizam petreceri, concursuri, teambuilding-uri, ne premiem, ne oferim cadouri si o tinem intr-o veselie de fiecare data cand avem ocazia. Daca vrei sa gusti din dulcea aroma a unei echipe unite, te asteptam la Lux Studio! 

Poate parea ca sunt doar vorbe insirate, insa asta ne reprezinta pe noi!  Esti gata sa ni te alaturi?