Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Noua noastra „jucarie”: Logitech ConferenceCam CC3000e

By: | Tags: | Comments: 0

Noua noastra „jucarie”: Logitech ConferenceCam CC3000e

Dupa cum se stie in videochat ca in orice alt domeniu unde se castiga, competitia este mare pe toate planurile, incepand cu site-urile, webmasterii care colaboreaza cu site-urile, dar si intre studiouri si modele in aceeasi masura.

Ca si model ce lucreaza intr-un studio, tu trebuie doar sa intri online si sa-ti „faci treaba”, iar suportul se ocupa de lumini, de aparatura, de cum te vezi si te auzi. Si aici isi intra-n rol, noua noastra achizitie Logitech ConferenceCam CC3000e, de care noi suntem foarte mandri si multumiti!videochat-bacau-cc3000e

Logitech ConferenceCam CC3000e reuseste sa ne demonstreze faptul ca schimbarea este constanta si totodata inevitabila, inclusiv in industria videochatului, prin calitatea exceptionala pe care o ofera atat pentru video, cat si pentru audio. Cei de la Logitech au implementat in acest model de webcam zoomul optic, acest lucru inseamnand ca atunci cand folosim zoom-ul, calitatea imaginii nu mai are de suferit.

Ce ne mai place noua la Logitech ConferenceCam CC3000e?

  • Da viata conversatiilor care au loc intre modele si membri permitand ca expresiile faciale si non-verbale si miscarile sa fie vazute cu o claritate exceptionala;
  • Optiunea de zoom are 10 nivele, iar utilizarea acestora nu modifica claritatea si detaliile imaginii;
  • Are capacitatea de a eficientiza felul in care modelele sunt auzite sau ii aud pe membri, chiar si intr-un spatiu zgomotos (muzica, colege din alte camere, etc)
  • Optiunea de touch control este eficienta pentru accesul rapid la optiunile camerei web (reglare volum, optiunea mute, preluarea sau inchiderea apelului, etc.)

 

Si acestea sunt doar o parte dintre atributiile cu care Logitech ConferenceCam CC3000e ne-a cucerit. Noi sustinem cu tarie ca pentru o buna comunicare intre modele si membrii de pe site-uri este necesara o camera web calitativa. Importanta ei creste cu atat mai mult cand persoana de pe cealalta parte a firului (membrul platitor)  doreste sa vada cat mai bine, sa se simti ca si cum ar fi acolo.

 

img_6574

 

 

Leave a Reply