Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Invata sa fii femeie!

By: | Tags: | Comments: 0

angajare videochat in baca

Zilnic ne intrebam, ce inseamna sa fii seducatoare si sa fii acea femeie pentru care orice barbat inghite in sec. Totul sta intr-un singur cuvant: “atitudine”.

Multe fete tind sa creada ca in spatele unei increderi de sine solide, se afla un aspect fizic impresionant, educatia si o situatie financiara buna. Pe deoparte, exista femeile care desi poseda aceste calitati continua sa se simta timide si nesigure pe fortele proprii, iar pe de alta parte, sunt cele care nu arata intr-un mod spectaculos, dar cu toate acestea, stiu sa foloseasca puterea seductiei si mai stiu ca ceea ce-si doresc pot obtine cu siguranta.

Barbatii (chiar daca nu o recunosc) sunt extrem de atrasi de femeile cu atitudine, care stiu ceea ce isi doresc de la viata si sunt stapane pe propria persoana. Niciun barbat nu va fi atras de o fetita rasfatata si care pare a fi bipolara. E o veche replica: ‘Sa fii doamna pe strada, gospodina in bucatarie si … foarte obraznica in pat”, acesta este tipul de femeie dupa care orice barbat tanjeste.

Ce ai de facut? Simplu: ia-ti propriile decizii, impune respect, arata ca ai o atitudine puternica si ai incredere in tine. Sa fii model de videochat inseamna sa cunosti si sa folosesti fiecare avantaj pe care-l ai. Indiferent ca e vorba de aspectul fizic, cultura generala sau comunicare,  invata sa fii intr-o continua dezvoltare. Ca sa fii atragatoare in fata camerei web, principalul ingredient este increderea in sine.

O femeie increzatoare este una care inspira incredere si ii determina pe barbati sa aiba increderea in ea si sa le dea certitudinea ca ea este acolo doar pentru ei. Sa fii frumoasa, e un plus ce-i drept, deoarece frumusetea atrage, insa se va pierde precum magia Cenusaresei. Adevaratele arme pe care femeile le dobandesc, sunt de fapt atitudinea si puterea de a seduce, acestea fiind secretul din spatele femeilor de success si a marilor povesti de dragoste.

Ca sa fii sexy, trebuie sa arati si sa te porti ca atare, oriunde si oricand. Fii sexy chiar si atunci cand nimeni nu te vede! Fii sexy pentru tine nu pentru ochii celor din jur! Iti dam 2 ponturi:

  • arata-le putina piele! Indiferent ca vorbim de viata de zi cu zi sau de mediul online, putina piele dezgolita inseamna mister, pasiune si atractie, iar daca cu adevarat reusesti sa-i patrunzi in minte, starneste-i imaginatia acestuia.
  • poarta haine rosii! Rosul inseamna pasiune, e elegant, stralucitor, misterios si clasic atunci cand e bine aplicat. Intr-o lume in care prima impresie e totul inca din cele mai vechi timpuri, rosul este semnatura femeilor puternice, ambitioase si hotarate.