Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Interviul de angajare à la Lux Studio

By: | Tags: , , , | Comments: 0

De ce credem ca trebuie sa vii la un interviu, chiar daca nu crezi (sau nu esti sigura) ca te poti incadra in cerintele domeniului adult? De-a lungul experientei nostre ca si studio cu vechime in domeniul videochatului, , ne-am intalnit adesea cu domnisoare si doamne care s-au dovedit a fi nu foarte incantate de ideea unui interviu, dat fiind ca ele doreau doar cateva detalii legate deVideochat in Bacau LUX studio si/sau domeniu.

Raspunsul nostru e simplu. Fie ca vorbim de videochat sau de o oricare alta societate comercila, intre cele doua exista un punct comul important: nu doar angajatul isi alege locul de munca, ci si angajatorul isi alege angajatul. Pe deoparte angajatorul urmareste daca posibilul viitor angajat corespunde cerintelor sau daca  pur si simplu se potriveste jobului. Iar pe de alta parte, orice angajat trebuie sa afle cat mai multe detalii despre jobul pe care urmeaza sa-l presteze, despre ce trebuie sa ofere si ce i se ofera, despre colectiv si de ce nu, despre sef.

Nu suntem pro interviurilor prin telefon, site-uri de socializare, email sau suport online. Dorim ca viitoarele noastre angajate sa se ridice de pe scaun lamurite 100% la sfarsitul interviului. E important sa vedem omul fata in fata, sa vedem reactii, emotii, sa stim ce i-a placut si ce nu. In timpul interviurilor nu ti se va pune o foaie in fata si nu vei fi nevoita sa o completezi, nu ti se vor da teste de limbi straine, cunostinte generale si aptitudini tehnologice. Totul se invata!

Ce vom discut? Simplu: sfaturi de make-up, program,  legalitate, colectiv, echipa, dotari, sedinte foto, training, suport tehnic, exclusivitatea angajatilor in studio, plata,  confidentialitate si orice alt subiect care te poate ajuta in luarea unei decizii favorabile. Interviul nu implica angajare sau obligatia de a te angaja pe viitor, ci inseamna informare.

Concluzie? Contacteaza-ne si programeaza un interviu. ALEGE-NE abia atunci cand vei aprecia ce putem noi oferi noi!