Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Inteligenta este sexy!

By: | Tags: | Comments: 0

Asa cum o spune si Halle Berry, A fi sexy reprezinta o stare de spirit si un mod de viata”. O femeie sexy este cea inzestrata cu inteligenta, bun simt, bunatate si intelepciune. De fapt asta inseamna sa fii sexy: sa te bazezi pe ceea ce e bun in tine, sa iti permiti sa fii o  femeie plina de viata, afectuoasa, intelegatoare si empatica.

woman-screen1

Zi de zi apelam la mici trucuri pentru a arata sexy cum ar fi o rochie, un machiaj, un accesoriu nou sau o operatie estetica. Insa ceea ce esti tu cu adevarat in interior si ceea ce le transmiti celor din jur te face sa fii o femeie sexy.

Exista femei care reusesc cu adevarat sa te faca sa intorci capul dupa ele  (indiferent daca esti femeie sau barbat), fie pentru ca pur si simplu arata bine, pentru ca sunt slabe, plinute, rotunde sau dolofane, pentru ca au fost inzestrate cu un decolteu impresionant sau pentru ca stiu sa pastreze misterul. Unele au un posterior conturat, altele sunt blonde, satene, brunete sau roscate, au ochii ademenitori, buzele carnoase, bucle jucause sau emana sex-appea si atat. Insa, oricat de sexy ar fi o femeie, oricate capete ar intoarce,  mereu vor fi barbati care se vor satura de o imagine perfecta si nimic mai mult. Suna urat,  dar asta este realitatea, fie ca vorbim de viata de zi cu zi, fie ca vorbim de domeniul videochat-ului. Traim intr-un secol in care barbatii nu mai cauta doar imagini perfecte. E nevoie de mai mult!

Acestea sunt femeile dupa care nu ar intoarce doar capul, ci ar intoarce intreaga lume. Si ar face-o din atatea motive! Pentru ca ele sunt femeile inteligente, capabile, puternice, pentru ca pot, vor si au, pentru ca pot avea o minte vicleana, atat de greu de inteles,  pot fi rele si minunate in acelasi timp. Si toate astea le fac sa fie atat, atat de sexy. Sunt acele femei care printr-un singur cuvand ii pot face pe barbati sa faca ce nu au mai facut,  sa spuna cuvinte pe care nu le-au mai stiut. Cum aplici asta in cariera de model? Simplu: discutii spumoase prin care sa ii innebunesti.

     Indrazneste sa fii sexy!