Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Femeile si stima de sine

By: | Tags: , , | Comments: 0

Daca este ceva ce am invatat din colaborarea cu femeile, este faptul ca acestea niciodata nu vor fi pe deplin multumite de propria persoana. Mereu va aparea ceva, fie ca este vorba de aspectul fizic, de calitatile pe care le are sau de aptitudinile personale, de multe ori „defectul” existand doar in imaginatia proprie.

videochat bacau angajari

Uneori se vad prea grase, alteori prea slabe, ori cu nasul mare sau carn, parul prea voluminos sau lipsit de volum. Cand au sanii mici, viseaza la sani mai mari, iar atunci cand sanii sunt mari, si-ar fi dorit sa fie mici. O femeie cu parul cret, mereu va tanji dupa parul drept, iar o femeie cu parul drept va suspina cand va vedea bucle superbe. Ce sa mai spunem de centimetrii in plus sau in minus? Si totusi, care este de fapt problema care se ascunde in spatele acestor ganduri sau chiar complexe?

Cauzele care determina aceasta subapreciere sunt multiple, cel mai adesea rezultand din imaginea femeii ideale pe care o promoveaza mass media, educatia si felul in care ne antrenam gandirea despre propria persoana.

Zi de zi, atunci cand fetele uitau ce oameni minunati sunt, am fost mereu alaturi de acestea pentru a le ajuta sa se aprecieze, sa gandeasca pozitiv si sa realizeze cat de frumoase sunt. Sa fii frumoasa nu inseamna sa ai masuri ideale. Frumusetea vine din unicitate, din felul in care te pui in valoare, din atitudine si din energia pozitiva pe care o emani.

Videochatul inseamna mai mult decat sume impresionante. Fetele care fac videochat invata sa se aprecieze mult mai mult. Atunci cand primesti zilnic sute de complimente de la utilizatori, este si normal sa te vezi intr-o cu totul alta lumina. Gandul ca zambetul tau poate insenina ziua unei persoane, te face sa vezi ce om minunat esti prin ochii celorlalti.

Increderea in sine si stima de sine tot mai ridicata sunt un plus considerabil pe care videochatul il aduce pentru orice femeie. In acest fel, vei sti ca poti, ca meriti si ca vei reusi orice!

Leave a Reply