Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Este videochat-ul un job rusinos?

By: | Tags: | Comments: 0

In Romania, videochat-ul este inca un subiect taboo, iar faptul ca modelele aleg sa traiasca o viata dubla si sa tina activitatea intr-un con de umbra este de la sine inteles. Teama de a fi etichetata si judecata de catre cei din jur ne determina sa facem aceasta alegere.

Asocierea cu prostitutia

Nu de putine ori, videochatul a fost asociat si confundat cu prostitutia. Este o teorie nefondata dat fiind ca in cazul videochat-ului nu exista nici un fel de contact fizic. Videochat-ul, prin natura cuvantului, reprezinta o forma de a comunica (chat)  folosind o camera web (video), indiferent de natura conversatiei.

Trebuie inteles si precizat faptul ca nu nuditatea  este elementul care face diferenta intre un model de top si restul modelelor. Este nevoie de atitudine, carisma, senzualitate si istetime.

Doar persoane prost/deloc informate vor judeca

Si totusi, de ce e rusinos sa faci videochat?  Primul impuls pe care il vor avea cel din jur va fi sa judece, fara argumente fundamentale, facand apel la credina si moralitate. Orice business ofera sau asigura un serviciu. Videochat-ul este un domeniu adult care se ocupa de nevoile pe care le au oamenii cu resurse financiare, dar care nu reusesc sa gestioneze existenta unei vieti personale, fie pentru ca nu sunt suficient de sociabili, fie pentru ca intampina anumite impedimente in momentul in care trebuie sa interactioneze cu o femeie, fie pentru ca simt nevoia de a-si impartasi gandurile, sentimentele si ideile cu o persoana reala. In spatele fiecarui membru e o poveste.

Videochat bacau

Tu decizi fiecare pas!

Este foarte important sa hotarasti pe cont propriu, fara a fi influentat de factori exteriori (persoane „experimentate”, forumuri, etc). Da, videochatul inseamna mai mult decat sa te asezi in fata unui calculator si sa astepti sa ploua cu bani. Este nevoie de disciplina, determinare si motivatie, iar avantajele sunt pe masura efortului depus.

De ce sa spui DA videochat-ului? Simplu: venituri impresionante, program flexibil, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a cunostintelor de limba engleza, inveti sa ai incredere in tine, sa te apreciezi, sa te dezvolti, sa fii libera si independenta.

“Pentru a lua o decizie trebuie un numar impar de persoane, iar trei e deja prea mult” (Georges Clemenceau)