Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Drumul spre succes alaturi de Lux Studio

By: | Tags: | Comments: 0

Pasul 1: Interviul

Nu te speria, deoarece interviul nu este unul traditional! Ce urmarim cu adevarat in cadrul acestei intalniri este sa sa ne cunoastem reciproc cat mai bine. In cele din urma, tu vei dori sa afli daca Lux Studio este cu adevarat studioul de videochat din Bacau cu care vei dori sa colaborezi, iar noi vom dori sa aflam daca esti o candidata ideala pentru acest job conform standardelor studioului nostru.

Cum afli daca suntem studioul potrivit pentru tine?

Indicat ar fi sa afli cat mai multe detalii despre noi ca si studio, echipa si colectiv, pentru a fi sigura ca ai facut cea mai buna alegere. Pentru a-ti face o idee de intrebari pe care le poti adresa in cadrul interviului, iti oferim noi o parte dintre acestea:

 • Angajati personal exclusiv feminin?Drumul spre succes alaturi de Lux Studio
 • Este legala intreaga activitate?
 • Care sunt actele necesare pentru angajare?
 • Exista riscul ca familia sau prietenii sa poata afla de activitatea pe care urmeaza sa o desfasor?
 • In cadrul studio-ului exista personal care supervizeaza modelele?
 • Care sunt turele de lucru?
 • Care este perioada de plata (zi/ saptamana/ bilunar/ lunar)

Cum aflam daca esti modelul potrivit pentru studio-ul nostru?

Asa cum tu doresti  sa te asiguri ca noi suntem seriosi ca si studio, la fel si noi ne dorim sa ne asiguram de faptul ca esti candidata ideala pentru acest job. Astfel, ne vor interesa urmatoarele aspecte:

 • Esti o persoana cu adevarat responsabila, care poate respecta cu usurinta angajamentele pe care si le asuma?
 • Esti dispusa sa tratezi acest job cu seriozitate?
 • Esti dispusa sa respecti un orar de lucru stabilit de comun acord?
 • Cunosti o limba straina la un nivel mediu sau avansat (engleza, franceza, italiana)?
 • Ai implinit varsta majoratului?

In urma interviului vom decide de comun acord daca vom colabora impreuna sau nu.

 

Pasul 2: Prima sedinta foto

E timpul emotiilor date de prima sedinta foto si este firesc sa ai emotii. Nu-ti fa griji, suntem profesionisti! In primul rand, in videochat vindem emotii. In cele din urma e bine sa fii emotiva, si noi stim treaba asta. Ce este extrem de important este sa ne dam impreuna interesul sa facem poze superbe, care sa reflecte cu adevarat personalitatea ta si sa arate potentialilor clienti cat esti de frumoasa.

Pasul 3: Training

 

Indiferent ce spune media sau alte persoane care nu au avut parte cu intreg domeniul in mod direct, videochat-ul nu este usor! Ce-i drept, totul ar fi simplu si frumos daca s-ar rezuma doar la a sta in fata unei camere web si sa-ti arati sanii, iar apoi sa curga miile de dolari, asa cum vehiculeaza presa si unele studiouri de videochat care promit sume intre 500 si 800 de lei pe zi pentru un model incepator. Nu e nimic imposibil, se pot face chiar si mai multi bani de atat, insa totul se va desfasura pas cu pas intr-o continua ascensiune.

Acest job este cu adevarat unul de succes in momentul in care tu, in calitate de model de videochat, reusesti sa creezi o relatie virtuala cu clientii, iar o relatie trebuie sa fie bazata pe sentimente si emotii pentru a rezista. Incasarile mari sunt ale unor fete inteligente, care au fost educate in a oferi clientilor mai mult decat sexualitate.

 

Pasul 4: Semnarea actelor

 

Dupa ce primii trei pasi au fost facuti, este cert ca am decis de comun acord ca putem avea o colaborare reusita, iar urmatorul lucru care trebuie facut este semnarea actelor si stabilirea detaliilor tehnice pentru actualul tau job.

Din acest moment trebuie sa ne respectam cuvantul unul fata de celalalt: pe de-o parte noi suntem obligati sa ne tinem promisiunile facute in momentul angajarii, iar tu, in calitate de colaborator cu studioul nostru, sa respecti cu responsabilitate angajamentele fata de noi. Poate suna totul foarte formal si strict, insa nu este cazul.

 

Pasul 5: Prima zi online

 

O alta zi in care  este posibil ca emotiile sa te copleseasca. Insa, ce iti putem garanta, este faptul ca cineva din echipa va fi permanent alaturi de tine (intr-un mod figurat spus, deoarece cu siguranta nu va fi in camera unde iti desfasori activitatea). Suntem prezenti atat in studio, cat si  pe messenger-ul intern unde vom pastra legatura in permanenta.

Este posibil ca ideea de a fi monitorizata sa te sperie la inceput, insa orice studio care se respecta are in spate o echipa, printre care si o persoana sau mai multe care supravegheaza intreaga activitate. E mult spus „supravegheaza” deoare scopul este de a te ajuta sa te formezi in asa fel incat sa iti desfasori activitatea cat mai bine si sa ai incasari impresionante. Stim ca este un subiect delicat intrucat domeniul poate implica si nuditate, insa in momentul in care vei dori intimitate maxima, garantam ca vom respecta acest privilegiu.

“A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Henry Ford

Leave a Reply