Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Dragă concurenţă…

By: | Tags: , , , | Comments: 0

            Piata videochatului tinde să devină tot mai aglomerată, iar studiourile de profil încearcă mereu să se facă remarcate, ceea ce este şi normal. Metodele de a accede spre vârful piramidei, nu sunt întotdeauna cele mai morale, diplomatice şi corecte posibil.videochat in bacau

            Concurenţa, în cazul nostru, nu face decât să ne dea o mâna de ajutor în a deveni mai atenţi, mai implicaţi, mai creativi, mai buni şi mai perseverenţi. Şi dorim să-i mulţumim pe această cale .

            În cei 11 ani de activitate, nu ne-am “băgat nasul” niciodată în modul de operare, strategiile de marketing sau site-urile cu care colaborează studiourile concurente. Avem propriul nostru stil de abordare, de a face lucrurile să funcţioneze într-un mod corect şi original. Tindem să punem mare accent pe modul în care ne promovăm şi ne facem reclamă.

            La nivelul oraşului Bacău, o simplă căutare pe Google a domeniului de activitate, poate demonstra faptul că reuşim să ne clasăm în topul primei pagini, fără existenţa nici unei sponsorizări. Pentru a ne menţine poziţia, am ales întotdeauna să ne promovăm prin propriile forţe, alegând să ne ridicăm, nu să-i dăm jos pe ceilalţi pentru a părea mai buni.

            Dragă concurenţă, ne bucurăm că suntem un exemplu demn de urmat: reclamă pe facebook, video de prezentare, etc. Ne mândrim cu site-ul pe care l-am construit (http://lux-studio.ro/) şi la care am muncit cu mare drag. Am primit laude şi felicitări atât din partea celor care fac parte din industrie, cât şi din partea celor care pur şi simplu au apreciat un lucru bine făcut. Ne bucurăm că am fost motivul care te-a ambiţionat să te apuci de treaba şi să mai faci un pas spre a deveni un studio respectabil. Ce-i drept, nu ai dat dovadă de cel mai original mod de a vorbi despre tine, iar un search de 2 minute poate demonstra faptul că, Google poate fi un adevărat izvor de inspiraţie.

            Exemple mai există, însă cred că ideea de baza a fost evidenţiată cu succes. Experienta ne-a demonstrat faptul că existenţa concurenţei este un lucru benefic, în circumstanţele în care este una corectă, fără existenţa loviturilor sub centură sau a jocurilor murdare. Apreciem o concurenţă fair-play, care dă dovadă de colegialitate şi respect totodată.

            Am învăţat că cei buni şi puternici sunt o sursă de inspiraţie. Nu vrem sub nicio formă să ne lăudăm. Nu ne stă în caracter şi nu vrem să cădem în capcana infatuării, deoarece este o atitudine care nu ne defineşte.

            Muncim să fim cei mai buni, dar nu vom spune niciodată că suntem cei mai buni.

            Cu drag, Lux Studio

Leave a Reply