Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Dezvaluie gheisa din tine!

By: | Tags: | Comments: 0

             Gheisele, cunoscute de-a lungul timpului si ca curtezane sau “Fluturii Estului”, reprezinta un mix de-a dreptul magic de feminitate, sofisticare, mister, seductie, inteligenta si talent.

 6acf3d57c74039bdc1cb2c4e2f9b2f47

Cine sunt gheisele?

Gheisele sunt artiste profesioniste care isi distreaza oaspetii folosindu-se de talentul lor. De-a lungul carierei lor, ele isi perfectioneaza talentul fie ca e vorba de dansurile traditionale japoneze, aranjatul florilor, purtatul kimono-ului, ceremonia ceaiului, conversatie, sau un alt talent.

Ce poate invata un model de videochat de la gheise?

Raspunsul e simplu: foarte multe sunt de invatat in materie de seductie si sexualitate.

Aitudinea e totul! Atunci cand te simti bine in pielea ta se face simtita o prezenta  extrem de seducatoare. Daca vrei ca un barbat sa iubeasca fiecare centimentru patrat de piele si fiecare rotunjime a corpului tau, intai de toate trebuie sa le iubesti tu. Increderea in propria persoana e cea mai seducatoare calitate pe care o poti capata!

O gheisa era invatata ca limbajul corpului este importanta, iar pana si o simpla aplecare a capului sau o privire sa fie incarcata de erotism si inocenta. Gheisa era invatata sa fie discreta pentru a inspira cat mai multa incredere, sa aiba simtul umorului si sa intuiasca dorintele clientului ei. Toate miscarile unei gheise erau transformate in arta, gratie si erotism.

Gheișele erau adevărate femei care nu trebuiau sa își expuneau în niciun mod trupul și cu toate acestea ele erau adorate până la a fi idolatrizate. Ele emanau erotism prin toti porii  fara sa fie vulgare, incantau simturile barbatilor numai prin simpla lor prezenta. Gheisele sunt un exemplu de feminitate si de voluptate, posedand adevarata arta a seducție.

“Noi vindem, de fapt, iluzii. […] Gheişa beneficiază de o educaţie riguroasă: muzică tradiţională japoneză, dans, bune maniere. Iluzia se referă, în cazul ei, la autenticitate.” (Lea Jacobson – “Floare de noapte, floare de bar”)