Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

De ce nu suntem un studio oarecare

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Echipa Lux Studio este formata exclusiv din modele de sex feminin, avand o experienta de peste 10 ani. Cat despre membrii echipei noastre, ei sunLUX Studio - videochat bacaut cei care stau in spatele fiecarui model, fie el nou sau vechi.

Alaturi de noi vei avea parte de un trainer care va fi alaturi de tine inca de la inceput si oricand vei avea nevoie de ajutor pe parcursul activitatii. Noi ca si studio stim cum sa ne promovam modelele, iar sraff-ul iti pune la dispozitie tot ce trebuie sa stii ca sa ajungi cat mai repede sa castigi din ce in ce mai multi bani. Orice lucru nou va aparea, noi ti-l vom aduce la cunostinta. Parerea noastra este ca este necesar ca modelele sa fie informate constant  in legatura cu schimbarile  pe care site-urile le fac si mai important de atat, despre orice fel de problema, trainerul si adminul studioului, ocupandu-se de acest aspect.

In ceea ce privesc dotarile, in cadrul studioului Lux Studio vei avea parte de unele dintre cele mai bune conditii de lucru: spatii amenajate modern, calculatoare de ultima generatie si camere web Logitech ConferenceCam CC3000e.  Ca si model de studio, nu trebuie doar sa intri online si sa-ti „faci treaba” dupa cum crezi de cuviinta. Noi ne ocupam de lumini, de aparatura, de cum se vede si se aude. Decorul ajuta foarte mult modelul, iar un studio mereu va investi pentru a-i oferi modelului un mediu in care sa se poata simti in largul sau, dar care sa atraga si ochiul clientilor. Referitor la castiguri, putem spune cu certitudine faptul ca, daca exista vointa si implicare acestea vor fi pe masura.

Un alt cuvant care ne defineste, este flexibilitatea pe care o avem fata de modelele noastre, iar pentru acest fapt, Lux Studio a structurat turele de lucru in perioade de timp profitabile si care totodata sa iti permita sa poti desfasura si alte activitati in care esti implicata zilnic sau sa ai timp pentru tine si familie. La studio mereu ai un program bine stabilit. Existenta regularitatii aduce cu sine in final incasari mai mari.

“A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Henry Ford