DE CE NOI ?

CORECTITUDINE ŞI SERIOZITATE

Pe parcursul întregii colaborării, echipa Lux Studio îţi va oferi, fără jumătăţi de măsură, atât corectitudine cât şi seriozitate. Tot ceea ce cerem în schimb este să avem parte de acelasi mod de a fi trataţi atât intreagă echipă, cât şi domeniul de activitate.


 ÎŢI APRECIEM MUNCA

Videochatul pentru unele modele poate fi uşor, în timp ce pentru altele poate fi extrem de greu. Experienţa ne-a arătat faptul că acest job s-a dovedit a fi uşor pentru acele modele care se mulţumesc cu puţinul, în timp ce modelele care se implică şi reuşesc să aibă încasări satisfăcătoare, afirmă faptul că acesta poate fi de multe ori un job greu. Suntem un studio care pune cu desăvârşire accent pe seriozitate, profesionalism şi lucruri făcute cu responsabilitate. Prin urmare, optăm pentru modele care înţeleg fenomenul videochatului şi totodată faptul că pentru a avea încasări satisfăcătoare este nevoie de muncă şi efort.


ADMINISTRARE TRANSPARENTĂ ŞI EFICIENTĂ

Noi ne vom asigura că vei şti în orice moment, în cel mai transparent şi corect mod posibil, câţi bani ai câştigat. Beneficiezi de un username şi o parolă cu care îţi poţi accesa oricând statisticile, statusul plăţilor şi toate detaliile / informaţiile de care ai nevoie.


CONTRACTE DE MUNCĂ

Ne respectăm ca şi studio, iar legalitatea este unul dintre aspectele pe care punem cu adevărat accent şi nu acceptăm sub nicio circumstanţă să se desfăşoare activităţi ilegale sau dubioase în cadrul studioului. Funcţionăm în perfectă armonie cu legislaţia în vigoare a ţării noastre, totul fiind legal din toate punctele de vedere, în conformitate  cu legislaţia României. Contractele de muncă nu sunt opţionale, ci obligatorii pentru întreg colectivul.


PLĂŢI SIGURE

Plăţile sunt efectuate o dată pe lună, soluţiile de plată oferite fiind viramentul bancar, plata pe card sau cash. Nu există cazuri în care plata să întârzie sau mai rău, să nu aibă loc, fiind extrem de atenţi şi de serioşi din acest punct de vedere.


INTIMITATE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Înţelegem şi totodată respectăm pe deplin necesitatea ta de a activa în domeniul web chat fără ca prietenii sau familia ta să afle. În acest sens, noi venim în ajutorul tău, depunând toate eforturile posibile, fiind prioritară pentru noi respectarea intimităţii şi confidenţialităţii tale.


INTIMITATE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Înţelegem şi totodată respectăm pe deplin necesitatea ta de a activa în domeniul web chat fără ca prietenii sau familia ta să afle. În acest sens, noi venim în ajutorul tău, depunând toate eforturile posibile, fiind prioritară pentru noi respectarea intimităţii şi confidenţialităţii tale.


LUCREZI SINGURĂ ÎN CAMERĂ

Unul dintre avantajele de a fi la Lux Studio este faptul că lucrezi singură în cameră. Cât despre alegerea camerei, nu trebuie să îţi faci griji de o luptă continuă pentru a „prinde” cea mai bună cameră, deoarece pe lângă faptul că toate camerele arată foarte bine, în momentul  în care vei începe activitatea,  vei lucra doar în camera propusă de echipa noastră. În acest fel, vei şti că este doar camera ta, unde vei avea spaţiul tău de depozitate şi unde vei simţi că este „locul tău”.


INVESTIM ÎN TINE

În spatele fiecărei fete se află o adevărată echipă pentru ca aceasta să ajunga la performanţe la care probabil nici nu visa. Venim în ajutorul tău cu: sfaturi profesionale de make-up, cursuri de limba engleză, protocol, activităţi recreative, sesiuni foto & video cu profesionişti în adevăratul sens al cuvântului.


SESIUNI FOTO ŞI VIDEO PROFESIONALE

Colaborăm cu cei mai buni provideri locali în materie de make-up, fotografie, editare foto şi video.


ECHIPAMENTE PROFESIONALE & CAMERE MODERNE

Din punct de vedere logistic (IT, mobilier, decoraţiuni) studioul nostru nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Nu ne stă în caracter să ne lăudăm, ci preferăm să ne simţim apreciaţi de fetele ce ne-au trecut pragul. Totuşi, putem spune cu mândrie faptul că Lux Studio Bacău este unul dintre cele mai moderne studiouri de video chat, nu doar din oraş, ci din întreaga ţară!


SUPORT 24/7

Echipa noastră îţi va sta la dispoziţie 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an! Suntem mereu alături de tine pentru a rezolva în timp real orice problemă cu care te confrunţi, iar în momentul în care vei avea nevoie de o informaţie sau asistenţă, aceasta va fi primită cu promptitudine.


 TRAINING CORECT ŞI COERENT

Am format programe de training extrem de bine definite, prin intermediul cărora, suntem siguri că vei ajunge la performanţe notabile. Când te vei angaja la noi asigură-te că vii cu propriat-ţi doză de seriozitatea şi dorinţă de muncă, iar de restul nu-ţi fă griji … ne ocupăm noi!


DEZVOLTAREA APTITUDINILOR

Acest job îţi oferă mai mult decât o situaţie financiară stabilă şi satisfăcătoare. Ai totodată şansă de a-ţi dezvolta unele aptitudini care îţi vor fi de folos pentru tot restul vieţii: vei învăţa şi exersa limba engleză, vei învăţa cum să-ţi aplici un machiaj corespunzător, cum să te comporţi, să comunici, să socializezi.


O VIAŢĂ MAI FRUMOASĂ ŞI ARMONIOASĂ

Te vei alătura unei echipe experimentate şi unui grup de fete cool, care îţi pot fi nu doar colege de muncă, ci şi prietene. Beneficiezi de toate resursele posibile ca tu să te poţi dezvolta din toate punctele de vedere, asigurându-ţi practic ingredientele necesare pentru o viaţă mai liniştită, mai frumoasă, mai armonioasă.


GARANŢIA SUCCESULUI

Prin tot ceea ce facem şi prin modul în care formăm împreună o echipa, în adevăratul sens al cuvântului, Lux Studio reprezintă pentru tine, atât în viată de model, cât şi în viată reală, o garanţie a succesului.

.

 • Testimoniale

  Inainte de LUX STUDIO, am avut o experienta neplacuta in acest domeniu. Credeam ca asta inseamna videochat. Aici am intalnit oameni profi, o echipa care mi-a demonstrat ca munca in videochat poate fi placuta. Nu doar castigurile au fost duble din prima luna, dar si ambientul e placut: ma simt bine si castig bine!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

 • Testimoniale

  Pentru mine nu e doar un job, aici am prietenii care imi sunt alaturi, aici ma incarc cu energie pozitiva, aici ma dezvolt ca om, invat engleza si psihologie, cate ceva nou in fiecare zi. Stiu cine vreau sa fiu in viitor, si acest job imi ofera posibilitatea sa economisesc banii si sa ma dezvolt personal, pentru ca visele mele sa devina realitate.

  LUX Studio - videochat bacau

  Ana,

 • Testimoniale

  Videochat-ul a insemnat pentru mine sansa de a fi pe picioarele mele. Divortata, cu un copil, si cu teama ca nu voi putea sa imi revin si sa ii ofer copilului ce merita am dat o sansa acestui job. Nu stiu ce as fi facut fara sprijinul oamenilor de aici. Acum, multumita LUX STUDIO, am bani si timp pentru viata pe care o meritam.

  LUX Studio - videochat bacau

  Sonia,

 • Testimoniale

  Diferenta intre "inainte sa lucrez in videochat" si "dupa" e ca inainte ma uitam cu invidie la fetele din jur, acum privesc doar inainte si zambesc, iar fetele din jur se uita cu invidie la mine: am grija de mine, am timp pentru mine si imi permit ce imi doresc. Nu as mai putea lucra 8 ore pe zi, cu stres si sefi insuportabili pentru 1.000 de lei.

  LUX Studio - videochat bacau

  Bianca,

 • Testimoniale

  Datorita prejudecatilor sociale, mi-a fost greu sa ma decid. Astazi am inteles ca in viata mea eu contez si limitele mi le stabilesc singura, nu societatea. Astazi traiesc asa cum doar visam inainte, atat eu cat si familia mea.

  LUX Studio - videochat bacau

  Roxana,

 • Testimoniale

  Am aflat de Lux Studio de la o prietena care lucra aici. Am fost placut impresionata de echipa de oameni deosebiti pe care am gasit-o aici . Am descoperit un mediu placut si relaxant.. Am invatat sa fiu activa pe camera, sa fiu cat mai sociabila si zambitoare. Daca ar fi sa aleg din nou Lux Studio , nu as ezita!”

  LUX Studio - videochat bacau

  Adriana,

 • Testimoniale

  Recomand din tot sufletul Lux Studio. Prima data cand am ajuns aici nu aveam nici o idee cu ce “se mananca” videochat-ul, insa cu ajutorul trainerului am devenit dintr-o fata timida, o persoana cu mintea deschisa, dezinvolta si o reala incredere in mine. Ma bucur enorm ca am facut aceasta alegere si ca din toate studiourile din Bacau am decis sa ma angajez aici.

  LUX Studio - videochat bacau

  Irina,

 • Testimoniale

  Din momentul in care am intrat pe usa studioului am fost intampinata cu zambete! Desi mai lucrasem in domeniu, nu intalnisem niciodata un colectiv atat de cald si unit. Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada in fiecare zi!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

Intrebari frecvente

Trebuie sa arat foarte bine pentru a lucra in acest domeniu?

Aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii tale sunt motivatia, seriozitatea. Nu trebuie sa fii un top model pentru a avea succes in acest jos si a face multi bani, trebuie sa fii in primul rand tu, sa fii naturala si sa stii exact ce-ti doresti de la acest job.

Pot lucra si de acasa?

Din pacate nu. Cea mai buna alegere este sa vii sa lucrezi din studio. Aici vei avea parte de o sedinta foto profesionista, de training de calitate, de un design deosebit al camerelor, de aparatura tehnica de ultima performanta, de un mediu de lucru placut samd.Iar pentru a face bani in acest domeniu este nevoie de toate.Te astept cu drag la un interviu!

Anagajati si baieti sau cupluri?

Nu. Angajam numai fete.

Am 37 de ani si limba engleza mediu. Ma pot angaja in aceste conditii?

In principiu, limita noastra de varsta este de 30 de ani, insa daca cunoasteti limba engleza la nivel avansat, va descurcati cu calculatorul si aveti un fizic si o atitudine placuta, va astept la un interviu pentru a discuta mai multe.

Oferiti si salariu fix sau numai comision?

In acest job un salariu fix este mai dezvantajos decat unul la comision. Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%.

Sunt ceva mai grasuta, conteaza?

Conteaza si aspectul fizic, insa asa cum am spus si mai sus, atitudinea este mai importanta. Trebuie sa fii tu, sa te pui in valoare, sa zambesti, sa te simti bine in pielea ta. Acest lucru se vede si vei transmite energie pozitiva, lucru ce este esential in acest job.Te astept la interviu pentru a-ti povesti mai multe