Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Cum am ajuns să fac videochat?

By: | Tags: , | Comments: 0

 

Totul a început în iunie 2014, în perioada aia tocmai mă despărțisem de iubitul meu, prima și marea mea iubire și când pierzi controlul într-o zonă a vieții, simți nevoia să-l câștigi în alta. M-a atras ideea de a câștiga mulți bani, de a fi pe picioarele mele”. Nu mai voiam să depind de nimeni, simțeam nevoia să îmi dovedesc  mie în primul rand că pot să devin independenta să nu mai fiu fetița răzgâiată care depindea de banii lui tatii!.

Ideea de videochat a venit de la o prietenă, care m-a convins să încerc să merg la un  interviu, fiindcă voiam ceva nou mi-a surâs ideea și am început să caut pe net studiouri de videochat și așa m-am trezit a doua zi la interviu și deja angajatăJ.

Deși există training-uri pentru modelele de videochat, eu m-am angajat la un studio abia deschis, așa că nimeni nu mi-a spus ce trebuie să fac.

M-am trezit în fața unui calculator cu un webcam, fară să stiu engleza, am început să am îndoieli că nu este pentru mine, prima zi a fost pur și simplu groaznică, nu era nimeni să îmi explice să mă încurajeze. Dar se pare că noaptea a fost un sfetnic bun pentru mine, a doua zi am  început să mă uit la celelalte modele, eu nu mă inspiram pur și simplu copiam ce făceau eleJ indiferent că nu înțelegeam, dar îmi spuneam dacă  ele fac bani așa eu de ce nu aș putea și am continuat așa vreo doua săptămâni.

Mă uitam pe internet la filmulețe cu teasing și așa am început încet, încet să învăț. Poți învăța  și singură multe, depinde cât de mult vrei să te dezvolți”.

 

Am ales să lucrez în timpul zilei, pentru că nu voiam să pierd  nopțile și să-mi dau  viața peste cap, lucram câte 8 ore pe zi, uneori zile la rând, fără pauză.

”Lumea crede că e distractiv, dar videochat-ul e o meserie foarte grea. Stai în fața unui webcam live, uneori câteva ore până întră pe tine un membru și în timpul ăsta tu trebuie să zâmbești, să fii energică non-stop”.02-1

 

Membrii  pot cere orice sau există limite?

 

Mi-aș dori că lumea să se informeze mai mult înainte să judece un model de videochat, dacă lumea ar ști mai multe despre lumea videochatului și ce presupune de fapt nu ar mai fi așa de porniți împotriva.

Meseria asta nu este una rușinoasă, nu faci nimic ilegal sau rușinos, din contră înveți să ai mai multă  încredere în tine să îți pui în valoare senzualitatea, te ajută să înțelegi oamenii să îi asculți. Mulți membrii nu intră doar să te vadă cum te dezbraci, pur și simplu stau cu tine de vorbă ca și cum ai fi un psiholog, sunt și membrii cu cerințe bizare dar până la urmă toată lumea are fetișuri și fantezii, depinde numai de tine ca model ce ești dispusă să oferi și ce limite ai, totuși sunt anumite reguli impuse de studio și de anumite site-uri ”. Unii au gusturi  mai bizare”

O altă regulă e să nu faci  schimb de informații personale cu clienții, regulă pe care unele modele o încalcă, însă nu este bine deloc că iți divulgi indentitatea,  tu pe site-uri ai un nickname, ai trecută o altă țară și astea doar să iți protejezi intimitatea că nu ai de unde să știi peste ce ciudați dai.

Cum e relația cu membrii?

Există atât membrii fideli, care revin des, cât și membrii ocazionali. Aceștia, din urmă, ”Intrau și imediat îmi cereau să mă dezbrac, să trec la acțiune.

Fidelizarea membrilor este de asemenea importantă, dacă vrei să câștigi bine. Atunci când unul dintre membrii obișnuiți nu apare într-o zi, poți să îi lași un mesaj personalizat, spunându-i că-i simți lipsa.

”Membrii de pe urma cărora am câștigat cei mai mulți bani sunt cei în fața cărora nu m-am dezbrăcat niciodată – cei cu care doar am vorbit.

Mulți dintre ei se simt singuri sau deprimați și vorbind cu mine, se simțeau mai bine. E un fel de terapie, am ajuns să mă simt ca un psiholog. ”Sau unii aveau chef să bem împreună, sau să mâncam și să ne imaginăm că suntem la un date real și eu intram în filmul lor,  le ziceam să mă aștepte puțin și pregăteam cina și după stăteam și beam, râdeam, povesteam”. Când un membru se îndrăgostește de tine trebuie să ai mare grijă cum abordezi situația, nu poți să îi respingi pentru că riști să-i pierzi, așa că trebuie să-l iei pe ocolite să fii diplomată.

 

De ce am renunțat la video chat?

 

După aproape 4 ani de muncă aproape zilnic, am decis să renunț deoarce am dorit să mă focusez doar pe facultate, fiind studentă la drept era extrem de greu să învăț și să muncesc în același timp.

Nu regret nici-o secundă că am fost model de videochat, uneori îmi este dor să stau  în fata camerei să rad cu membrii să le ascult poveștile unele funny altele bizare.

 

Un sfat pentru tinerele care vor să se apuce de videochat?

 

Vor fi zile în care nu mai ai timp de nimic, dar se merita atunci când vezi că poți să iți permiți absolut orice fară să depinzi de nimeni și  nu este un clișeu, daca muncești chiar o să reușești să iți îndeplinești toate  visele. Trebuie să te gândești că orice ai face în viață, trebuie să fii cel mai bun!

Leave a Reply