Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Craciun cu parfum de … Lux

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Si in acest an, sania mosului a oprit in fata sediului nostru si a lasat o multime de ganduri bune, de bucurii, vise si cadouri pentru stafful si modelele cu care colaboram, pentru devotamentul si implicarea de care au dat dovada in tot acest an.

Nu stim cu o fi fost prin alte parti, dar noi am avut un Craciun de … Lux, plin de voie buna, amintiri depanate si vise gata de realizat. Ne-am reunit, asa cum ne e obiceiul an de avideochat bacaun, am zambit, ne-am strans in brate, am daruit si am primit.  Secret Santa este in fiecare an deliciul intalnirii noastre, fiecare daruind din suflet si totodata bucurandu-se de cadoul primit.   Iar Lux Studio, si-a intrat el insusi in rolul de Mos Craciun pentru intreaga echipa oferind cadouri inspirate, care au adus zambetul pe buze.

Ce iubim cel mai mult in “cuibusorul” nostru, este caldura oamenilor,  visuri implinite, dorinte pentru viitor, spiritul de echipa si devotamentul acestora. Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poate fi Mos Craciun pentru cineva drag, iar asta este adevarata bucurie a sarbatorilor.

Intreaga echipa Lux Studio va ureaza sarbatori fericite si un an in care sa straluciti precum visurile voastre!

Leave a Reply