Lux Studio  respecta confidentialitatea!

           Orice business care se respecta are la baza o politica de confidentialitate fie ca vorbim de date, imagini sau informatii. Una dintre mentionarile conttractului de munca se refera la obligativitatea ambelor parti, angajat si angajator, de a nu divulga date si informatii luate la cunostinta in timpul valabilitatii contractului si dupa incetarea colaborarii.

            Intrucat ne respectam imaginea noastra ca studio si totodata a modelelor nostre, consideram ca este vitala pastrarea anonimatului fiecarui angajat in parte, fapt stipulate si in contractual de colaborare.

            Ceea ce noi putem face pentru protejarea modelelor nostre este ca pe site-urile cu care colaboram sa restrictionam accesul din Romania, pentru a-i asigura modelului confortul psihic dorit, iar identitatea ei sa fie in deplina siguranta. Tot in sfera confidentialitatii intra si sedintele foto profesionale facute, care nu pot fi distribuite decat pe site-urile de videochat agreeate de model si evident nimeni nu are vreun drept de folosinta a acestor poze pe teritoriul Romaniei.

            In concluzie, masurile de mai sus sunt prioritare pentru echipa Lux Studio in vederea asigurarii anonimatul modelului.