Cine suntem?

videochat bacau about

WE ARE LUX

Peste 16 ani de experiență

An de an, fiecare dintre experiențele  trăite ne-au învățat cât este de important să primim și totodată să oferim respect, demnitate și seriozitate.  Dorința de a avea un standard foarte ridicat din punct de vedere calitativ, ne-a ambiționat să ne  menținem într-un mod constant în topul studiourilor din Bacău.

LUXGIRL

Și totuși, cine suntem noi?

Lux Studio este un studio modern care este susținut de o echipă de profesioniști, oferindu-le modelelor calitate, echipamente de ultimă generație, site-uri exclusiviste, design-uri moderne și traininguri personalizate.

Suntem un studio care îți va oferi suport tehnic pe parcursul întregii activității, având personal calificat în  domeniu care să te ajute în cel mai scurt timp.

  • Suntem un studio care oferă training de formare încă din prima zi. Începând cu momentul în care ni te vei alătura, vom forma o echipă. Existând de ambele părți dorința de a exista o bună colaborare și profituri satisfăcătoare, noi venim în ajutorul tău înmagazinați fiind cu multă experiență sprijinindu-te non-stop în absolut toate problemele pe care le vei întâlni de-a lungul activității.

  • Suntem un studio care oferă acces securizat și destinat exclusiv angajaților, întrucât intimitatea angajaților noștri este extrem de importantă pentru noi.

Suntem un studio care îți va oferi suport tehnic pe parcursul întregii activității, având personal calificat în  domeniu care să te ajute în cel mai scurt timp.

  • Suntem un studio care garantează plata tuturor încasărilor, iar tu nu vei fi niciodată afectată în cisrcumstantele în care noi nu ne primim banii de la unul din site-urile partenere. Tu vei fi plătită oricum!

  • Suntem un studio care garantează transparență, iar tu vei ști în orice moment, în cel mai transparent și corect mod posibil, câți bani ai câștigat. Beneficiezi de un username și o parolă cu care îți poți accesa oricând statisticile, statusul plăților și toate detaliile și informațiile de care ai nevoie .
  •  

  • Suntem un studio care oferă modelelor tot confortul necesar și de aceea, toate dotările și anexele studioului sunt de ultimă generație și sunt menținute în permanență într-o perfectă stare de funcționare.
  •  

  • Suntem un studio care garantează confidențialitate! – Colaborarea ta alături de noi și datele cu caracter personal vor fi confidențiale. Nu trebuie să te îngrijorezi de faptul că te poate vedea un cunoscut pe site-urile pe care îți desfășori activitatea deoarece îți garantăm că va fi blocat accesul membrilor din România sau din alte țări pe care vrei să le eviți.
  •  
Lux studio Despre noi