Cine suntem?

3848046325

Lux Studio a luat naștere fiind viziunea unei echipe tinere care, înarmându-se cu multă muncă, pasiune, implicare, efort și 11 ani de experiență, au reușit să facă din acesta un proiect reușit.

An de an, fiecare dintre experiențele  trăite ne-au învățat cât este de important să primim și totodată să oferim respect, demnitate și seriozitate.  Dorința de a avea un standard foarte ridicat din punct de vedere calitativ, ne-a ambiționat să ne  menținem într-un mod constant în topul studiourilor din Bacău.

Lux Studio este un studio modern care este susținut de o echipă de profesioniști, oferindu-le modelelor calitate, echipamente de ultimă generație, site-uri exclusiviste, design-uri moderne și traininguri personalizate.

Și totuși, cine suntem noi?

 •  Suntem un studio care îți va oferi suport tehnic pe parcursul întregii activității, având personal calificat în  domeniu care să te ajute în cel mai scurt timp.
 •  Suntem un studio care oferă training de formare încă din prima zi. Începând cu momentul în care ni te vei alătura, vom forma o echipă. Existând de ambele părți dorința de a exista o bună colaborare și profituri satisfăcătoare, noi venim în ajutorul tău înmagazinați fiind cu multă experiență sprijinindu-te non-stop în absolut toate problemele pe care le vei întâlni de-a lungul activității.
 •  Suntem un studio care oferă acces securizat și destinat exclusiv angajaților, întrucât intimitatea angajaților noștri este extrem de importantă pentru noi.
 •  Suntem un studio care garantează plata tuturor încasărilor, iar tu nu vei fi niciodată afectată în cisrcumstantele în care noi nu ne primim banii de la unul din site-urile partenere. Tu vei fi plătită oricum!
 • Suntem un studio care garantează transparență, iar tu vei ști în orice moment, în cel mai transparent și corect mod posibil, câți bani ai câștigat. Beneficiezi de un username și o parolă cu care îți poți accesa oricând statisticile, statusul plăților și toate detaliile și informațiile de care ai nevoie .
 • Suntem un studio care oferă modelelor tot confortul necesar și de aceea, toate dotările și anexele studioului sunt de ultimă generație și sunt menținute în permanență într-o perfectă stare de funcționare.
 • Suntem un studio care garantează confidențialitate! – Colaborarea ta alături de noi și datele cu caracter personal vor fi confidențiale. Nu trebuie să te îngrijorezi de faptul că te poate vedea un cunoscut pe site-urile pe care îți desfășori activitatea deoarece îți garantăm că va fi blocat accesul membrilor din România sau din alte țări pe care vrei să le eviți.
 •  Suntem un studio care garantează intimitate! În studioul nostru posturile de lucru sunt separate, organizate în ture, iar modelele vor sta mereu singure în cameră.
 • Testimoniale

  Inainte de LUX STUDIO, am avut o experienta neplacuta in acest domeniu. Credeam ca asta inseamna videochat. Aici am intalnit oameni profi, o echipa care mi-a demonstrat ca munca in videochat poate fi placuta. Nu doar castigurile au fost duble din prima luna, dar si ambientul e placut: ma simt bine si castig bine!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

 • Testimoniale

  Pentru mine nu e doar un job, aici am prietenii care imi sunt alaturi, aici ma incarc cu energie pozitiva, aici ma dezvolt ca om, invat engleza si psihologie, cate ceva nou in fiecare zi. Stiu cine vreau sa fiu in viitor, si acest job imi ofera posibilitatea sa economisesc banii si sa ma dezvolt personal, pentru ca visele mele sa devina realitate.

  LUX Studio - videochat bacau

  Ana,

 • Testimoniale

  Videochat-ul a insemnat pentru mine sansa de a fi pe picioarele mele. Divortata, cu un copil, si cu teama ca nu voi putea sa imi revin si sa ii ofer copilului ce merita am dat o sansa acestui job. Nu stiu ce as fi facut fara sprijinul oamenilor de aici. Acum, multumita LUX STUDIO, am bani si timp pentru viata pe care o meritam.

  LUX Studio - videochat bacau

  Sonia,

 • Testimoniale

  Diferenta intre "inainte sa lucrez in videochat" si "dupa" e ca inainte ma uitam cu invidie la fetele din jur, acum privesc doar inainte si zambesc, iar fetele din jur se uita cu invidie la mine: am grija de mine, am timp pentru mine si imi permit ce imi doresc. Nu as mai putea lucra 8 ore pe zi, cu stres si sefi insuportabili pentru 1.000 de lei.

  LUX Studio - videochat bacau

  Bianca,

 • Testimoniale

  Datorita prejudecatilor sociale, mi-a fost greu sa ma decid. Astazi am inteles ca in viata mea eu contez si limitele mi le stabilesc singura, nu societatea. Astazi traiesc asa cum doar visam inainte, atat eu cat si familia mea.

  LUX Studio - videochat bacau

  Roxana,

 • Testimoniale

  Am aflat de Lux Studio de la o prietena care lucra aici. Am fost placut impresionata de echipa de oameni deosebiti pe care am gasit-o aici . Am descoperit un mediu placut si relaxant.. Am invatat sa fiu activa pe camera, sa fiu cat mai sociabila si zambitoare. Daca ar fi sa aleg din nou Lux Studio , nu as ezita!”

  LUX Studio - videochat bacau

  Adriana,

 • Testimoniale

  Recomand din tot sufletul Lux Studio. Prima data cand am ajuns aici nu aveam nici o idee cu ce “se mananca” videochat-ul, insa cu ajutorul trainerului am devenit dintr-o fata timida, o persoana cu mintea deschisa, dezinvolta si o reala incredere in mine. Ma bucur enorm ca am facut aceasta alegere si ca din toate studiourile din Bacau am decis sa ma angajez aici.

  LUX Studio - videochat bacau

  Irina,

 • Testimoniale

  Din momentul in care am intrat pe usa studioului am fost intampinata cu zambete! Desi mai lucrasem in domeniu, nu intalnisem niciodata un colectiv atat de cald si unit. Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada in fiecare zi!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

Intrebari frecvente

Trebuie sa arat foarte bine pentru a lucra in acest domeniu?

Aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii tale sunt motivatia, seriozitatea. Nu trebuie sa fii un top model pentru a avea succes in acest jos si a face multi bani, trebuie sa fii in primul rand tu, sa fii naturala si sa stii exact ce-ti doresti de la acest job.

Pot lucra si de acasa?

Din pacate nu. Cea mai buna alegere este sa vii sa lucrezi din studio. Aici vei avea parte de o sedinta foto profesionista, de training de calitate, de un design deosebit al camerelor, de aparatura tehnica de ultima performanta, de un mediu de lucru placut samd.Iar pentru a face bani in acest domeniu este nevoie de toate.Te astept cu drag la un interviu!

Anagajati si baieti sau cupluri?

Nu. Angajam numai fete.

Am 37 de ani si limba engleza mediu. Ma pot angaja in aceste conditii?

In principiu, limita noastra de varsta este de 30 de ani, insa daca cunoasteti limba engleza la nivel avansat, va descurcati cu calculatorul si aveti un fizic si o atitudine placuta, va astept la un interviu pentru a discuta mai multe.

Oferiti si salariu fix sau numai comision?

In acest job un salariu fix este mai dezvantajos decat unul la comision. Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%.