videochat-bacau-2-1024x576

Ce vor barbatii de la un model de videochat glamour?

Ce vor barbatii de la femei? Este o intrebare la care nu vei avea un niciodata un raspuns complet, insa poate fi extrem de fascinant sa incerci sa afli. Cu toate ca, nu detinem adevarul absolut si nu stim ce vor barbatii in general, iti putem spune ce vor barbatii de la un model de videochat glamour!

Atentie

Primul motiv pentru care barbatii intra pe site-urile de videochat glamour este ca au nevoie de o partenera virtuala care sa le ofere atentie. Astfel, atentia unui model de top din industrie ajunge sa valoreze mii de euro lunar.

Daca ar fi sa conturam tiparul unui model profesionist, am incepe prin a spune ca trebuie sa fie o persoana deschisa, gata sa asculte povestile membrilor care le contacteaza in timpul activitatii lor online. Prin analogie, fetele care fac videochat in studiourile glamour, devin mici psihoterapeuti pentru sute de mii de barbati din toata lumea care probabil ca, nu au parte de intelegere si de comunicare in relatiile lor sentimentale. Majoritatea dintre ei sunt oameni cu bani, care, dupa ce o zi intreaga s-au afundat in munca, au nevoie de un refugiu si astfel ajung sa acceseze comunitatile de videochat.

Tips: Daca vrei sa ai succes ca si model glamour, ai grija sa retii detaliile importante pe care ti le comunica cei mai importanti membri. De exemplu, sa iti amintesti numele animalului sau de companie, precum si care sunt cele mai mare pasiuni ale lui, pot fi lucruri extrem de magulitoare pentru acel barbat cu care socializezi.

Complimente

Barbatii iubesc la nebunie sa fie apreciati si nu doar prin fapte, ci isi doresc ca meritele lor sa fie recunoscute si prin cuvinte. Din acest motiv, cei mai multi dintre barbatii cu o stima de sine scazuta, sau din contra, cei mult prea increzatori ii ei, se lasa usor purtati de complimente. Chiar acesta este unul dintre motivele pentru care acestia aleg sa discute cu modelele glamour, din partea carora primesc adesea complimente.

Tips: Complimentarea gratuita nu este pe placul barbatilor. Nu ar fi potrivit sa ii spui prea des ca ai ramas fermecata de ochii sai, pentru ca nu trebuie ca ei sa aiba impresia ca te-au cucerit complet, ci este necesar sa ii tii pe jar cat mai mult timp, gasind noi si noi calitati pe care sa i le evidentiezi.

Conversatii

Discutiile fructuoase sunt alte categorii de dorinte pe care le au barbatii de la fetele ce practica videochatul glamour. Inteligenta si capacitatea de a intretine o conversatie indiferent de subiect, sunt cele mai mari abilitati pe care trebuie sa le detina (sau sa le dobandeasca) pentru ca un model sa se califice in topul celor mai bine cotate.

Tips: Prin conversatie poti sa iti captivezi membri, atragandu-i in privat. Nu uita ca cea mai mare parte a banilor vin din show-urile in care conversezi cu un singur membru!

Flirt

Firea de vanator a barbatilor este un alt motiv care ii determina sa interactioneze cu fetele de pe site-urile de videochat. Ca model de videochat, intra in indatorirea ta sa ii oferi oportunitatea de a te “vana”, fara ca ei sa simta ca tu esti cea care, de fapt, detine controlul. Deci, filtreaza cu cei care isi doresc sa te vada, folosindu-te de toate armele pe care le ai in dotare: gesturi, voce, senzualitate si feminitate.

Tips: Aranjeaza-te cat mai sexy, fara sa iti fie teama sa folosesti rujul de buze, mascara si alte produse de make-up. De asemenea, ai in vedere ca un simplu gest senzual de trecere a mainii prin parul frumos aranjat iti poate suplimenta veniturile lunare!

Comments are closed.