Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Ce se intampla in studio, ramane in studio!

By: | Tags: , , , | Comments: 0

De multe ori, am fost intrebati in ce fel poate afecta videochatul joburile viitoare. Raspunsul nostru, a fost mereu acelasi, simplu si concis: joburile viitoare nu vor fi afectate din niciun punct de vedere. Cel putin, nu intr-un sens negativ.

Orice studio care se respecta va respecta confidentialitatea absoluta a modelelor cu care colaboreaza. In fata camerei, modelele vor folosi un pseudonim ales si pe niciun site sau baza de date online nu va aparea numele real al modelului.

Pozele realizate prin intermediul studioului atat in incinta acestuia cat si in afara lui, for fi folosite strict pentru uz intern avand ca scop promovarea imaginii pe site-urile internationale de profil. In ceea ce priveste accesul pe site-uri de pe teritoriul Romaniei, acesta va fi strict interzis.

Niciuna dintre conversatiile avute cu membrii platitori sau neplatitori nu vor fi inregistrate sau arhivate nici de catre studio si nici de catre site-uri.  Discutiile vor fi private si vor ramane private.

Contractul individual de munca incheiat intre model studio este 100% legal, termenul “videochat” nefiind inclus in cuprinsul acestuia. Iar activitatea va ramane in anonimat chiar si pentru viitorii angajatori.

Videochatul este o experienta unica care are un impact pozitiv asupra propriei personalitati si asupra activitatii profesionale ulterioare. Fie ca vorbim de perfectionarea cunostintelor de limba engleza, de imbunatatirea artei conversatiei, de dobandirea unor cunostinte de psihologie umana, sau de dezvoltare a perseverentei, empatiei, rabdarii si inteligentei personale, videochatul contribuie in mod activ la dezvoltarea personala.

 

Videochat Bacau

Leave a Reply