Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Ce inseamna training-ul in videochat si de ce este foarte important

By: | Tags: , , | Comments: 0

In trecut, cand nu lucram intr-un studio de videochat, nu avusesem nicio tangenta cu acest domeniu, aveam la fel de multe preconceptii despre aceasta activitate la fel ca oricine altcineva.

Din fericire, nu am avut niciodata prejudecati despre oameni si am realizat inca de la inceput ca, pentru a avea succes ca model de videochat, trebuie sa fii dotata cu o minte agera, sarm si ambitie.

Credeam ca fetele frumoase au mai multe sanse si incasari mai mari decat cele care n-au tocmai masuri de fotomodel, insa, aceasta preconceptie mi-a fost distrusa cand am inceput sa vad ca fetele care se folosesc de inteligenta si de persuasiune sunt cele pe care membrii le prefera, le rasfata si cu care aleg sa isi petreaca timpul.

Cu inteligenta ne nastem toti, insa sarmul si capacitatea de convingere se invata.

 

Personal, am fost martora la transformari incredibile ale modelelor cu care am avut ocazia sa lucrez si carora le-am pus la dispozitie instrumentele prin care au devenit maestre in arta conversatiei, stapane pe propria sexualitate si evident, modele de top.

 

Trainerii au avut ocazia de a lucra cu mii de persoane de-a lungul carierei lor, au asistat si contribuit la sute de transformari.

In primele luni de activitate, toate modelele au nevoie de o persoana care sa le fie alaturi, sa le ghideze si sa le sustina. De la logarea pe site si pana la interactiunea cu membrii, un trainer va tine cont de nevoile fiecarui model in parte pentru a le oferi suportul necesar, astfel incat, ele sa isi desfasoare activitatea eficient.videochat-bacau

 

Scopul final al unui trainer, este de a invata modelul sa se ajute singura. Primele trei luni de activitate sunt cele mai importante. Cunostintele pe care le vei dobandi in aceasta perioada vor da ritmul progresului tau.

Adesea ne este greu sa acceptam parerile celor din jur despre propria noastra persoana, insa, un model de videochat stie ca este vazuta in permanenta de sute de persoaneAvand o perspectiva exterioara, trainerul tau iti va expune obiectiv aspectele ce pot fi imbunatatite la activitatea ta. Ne este adesea greu sa fim obiectivi legat de propria persoana, motiv pentru care este indicat sa ascultam sfaturile unei persoane care ne priveste din exterior.

Trainerii au scopul de a ajuta modelele sa progreseze in permanenta, sa se perfectioneze si, evident, sa-si mareasca incasarile constant.

De aceea, trebuie sa stii ca sunt persoanele care iti vor mereu binele si nu te vor sfatui sa te aranjezi intr-un mod care nu ti se potriveste.

Calitatea imaginii pe care o afisezi online membrilor este foarte importanta, felul in care iti asezi luminile din camera si setarile webcam-ului fac diferenta intre un model profesionist si unul amator. Trainerul te va invata cum sa te pui cat mai bine in evidenta si sa profiti de micile trucuri tehnologice astfel incat sa ai o imagine impecabila tot timpul.

Despre gusturi stim foarte bine ca nu se discuta, insa cel mai frecvent, modele incepatoare tind sa imbrace tinute exagerate crezand ca acestea sunt pe placul membrilor. Trainerii stiu deja ca o tinuta care te face sa te simti in largul tau si te avantajeaza, iti va atrage si mai multi membrii in camera de chat.

Nu toate femeile arata la fel, nu toate au aceeasi personalitate si nu vor atrage acelasi tip de membri.

Datorita vastei lor experiente cu oamenii, trainerii stiu ca nu exista un tipar ce poate fi aplicat de toate modelele.

 

Chiar si dupa ani de zile de activitate in domeniu, dupa ce vei invata toate trucurile videochat-ului si vei fi capitanul propriului tau destin, va ramane mereu o legatura puternica intre tine si trainerul care te-a cunoscut de la inceputul carierei tale.

Traind in Romania, modelele online se pot confrunta cu prejudecatile oamenilor din jur, se vor simti deseori judecate de acestia si le va fi greu sa vorbeasca despre activitatea lor online cu persoane care nu sunt familiarizate.

In trainerul tau vei gasi mereu un sprijin intr-o zi in care membrul tau cel mai fidel si constant iti spune ca nu te mai poate vizita pentru ca sotia lui a aflat despre discutiile voastre.

La sfarsit de saptamana cand mai ai putin pana iti atingi incasarile record si simti ca vrei sa renunti si sa te multumesti cu mai putin, un trainer nu te va abandona si nu te va lasa sa accepti mai putin decat ceea ce meriti!

Asadar, daca ai avut vreodata indoieli ca ai nevoie de sfaturile unui trainer, trebuie sa iti aduci aminte ca ele au vazut zeci de modele, stiu ce elemente atrag succesul si ca interesul si bunastarea ta sunt prioritatile lor.

 

Leave a Reply