Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Ce fel de model de videochat esti?

By: | Tags: | Comments: 0

Ce fel de model de videochat esti?videochat bacau

Modelele ideale nu sunt izbitor de frumoase, nu au forme perfecte si masuri ideale, sunt femei normale! Unele dintre ele pot avea o parte a corpului care le exidentiaza (fundul, picioarele, buzele, ochii, sanii), insa nimeni nu exceleaza ca si tot.

Ceea ce face diferentiaza un model bun de un model model slab este intotdeauna atitudinea, personalitatea. Model perfect isi pune in valoare calitatile: inteligenta, o parte a corpului, umorul, creativitatea, naturaletea, puritatea, etc. Modelele vesele, prietenoase, bine-dispuse, jucause, comunicative, joviale, deschise, feminine, senzuale prin atitudine, nu prin nuditate si creative sunt cele care vor avea intotdeauna succes.

Un model de top se simte mereu bine in propria piele, oricum ar arata, indiferent de dimensiuni, isi respecta corpul atat din punct de vedere estetic cat si etic, si impun asta si userilor care le viziteaza.

Nuditatea nu inseamna neaparat porno, nuditatea poate fi glamour, fashion, erotism, poate fi orice.

  • Modelul “girl next door”, exceleaza prin naturalete si normalitatea si nu este dispusa sa faca orice fel de compromis pentru bani. Indiferent de ceea ce modelul simte, bun sau rau, totul va fi transmis involuntar membrilor, acestia reusind sa o admire, sa o idolatrizeze sau sa o respinga.
  • Modelul hardcore este o persoana dezinhibata ce pune accent pe nuditate si show-uri erotice de inalta calitate. Aceasta este dispusa sa ofere membrilor diferite tipuri de show-uri adult.
  • Un model de videochat se transpune in diferite roluri, in functie de cerinta. Fiecare membru este diferit, cu o fantezie proprie. Pentru a interpreta o gama larga de personaje, trebuie sa intelegi cat mai multe tipuri de emotii umane, tipologii si personalitati. Trebuie sa dai dovada de tact, intuitie, empatie, de multa inteligenta, umor si rafinament. Aici tu construiesti rolul pas cu pas, capacitatea de a improviza fiindu-ti testata din plin.
  • Modelul glamour se caracterizeaza prin rafinament si sofisticare, fiind foarte dorita de barbati. Farmecul acesteia se gaseste in energia pozitiva, vocea seducatoare, gesturile delicate, rasul discret, corp si vestimenatie ingrijite. Totul se rezuma la atitudine. Oare cine nu-si doreste alaturi o persoana vesela, pozitiva, increzatoare, perfecta? Videochatul glamour intareste ideea ca femeile, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie, pot cuceri / manipula orice barbat.