Videochatul: o activitate stabila, banoasa si sigura

Mai presus de tot, videochatul este o experienţă de viaţă. Este oportunitatea de a cunoaşte persoane din toată lumea, de a-ţi face rapid prieteni şi totodată de a câştiga bani. Intreagă experienţă îţi va îmbunătăţi modul de comunicare cu oamenii, reuşind totodată să studiezi toate tipologiile de oameni. Vei învăţa să fii o femeie de succes, o femeie puternică, frumoasă, sexy şi deşteaptă, evoluând atât ca persoană cât şi ca om.

Trăim într-o ţară în care videochatul este încă un subiect tabu, născându-se astfel numeroase prejudecăţi. Părerea noastră este faptul că acestea se nasc doar datorită unei lipse totale de informare. Mass-media contribuie într-un mod activ la degradarea imaginii pe care domeniul o are cu adevărat. Nu contrazicem în totalitate reportajele acestora întrucât, încă există unele studiouri care aleg să recurgă la metode ilegale şi imorale pentru a-şi desfăşura activitatea.  O zicală românească spune că „orice pădure, are uscăciunile sale”, iar ceea ce ne dorim de fapt să subliniem este faptul că imaginea videochatului în România a fost pătată de acele studiouri care au ales să desfăşoare activităţi mai mult sau mai puţin dubioase în cadrul studioului.

Nu toate studiourile sau fetele merită să fie privite cu scepticism, iar din acest motiv, sfatul nostru este ca atunci când alegeţi să va angajaţi într-un studio, trebuie să faceţi selecţia cu atenţie pentru ca aceasta să fie cea potrivită. Evitaţi să va bazaţi pe criterii subiective cum ar fi ca locaţia să fie „mai aproape de casă”, „mai aproape de staţia de autobuz”, etc. deoarece acest mod de gândire vă va conduce spre alegeri greşite, riscând să nu fiţi apreciate la adevărata voastră valoare.

Un studio ales pe criterii corecte obiective,  îţi poate genera venituri colosale. Să lucrezi în acest domeniu, îţi oferă independenţa financiară la care visăm cu toţii. Femeii independente financiar îi este mult mai uşor să îşi impună propiile gânduri şi idei, fiind mult mai respectată atât într-o relaţie, cât şi în societate.

Un alt impediment  al succesului fetelor nou venite este existenţa unor prejudecăţi legate de întregul domeniu, iar cât timp acestea vor exista, şansele de câştig nu vor fi foarte mari. Experientă ne-a dovedit faptul că acestea se pot „vindeca” cât timp există ambiţie şi informare.

Să spui că videochatul este uşor, poate însemna fie că nu eşti informată absolut deloc despre întregul domeniu, fie nu îi cunoşti adevărată capacitate. Există studiouri care vin cu fel şi fel de oferte şi promoţii, bonusuri de zeci de feluri şi te vei gândi doar la cât de mulţi bani se învârt în jurul domeniului şi cât de uşor se pot câştiga, iar tu sigur într-o luna sau două îţi cumperi deja garsoniera mult visată. Ce vis frumos …

Da, nimic de spus! În întreaga industrie se învârt foarte mulţi bani, însă lucrurile nu sunt atât de uşoare precum par. Şi acum sigur te întrebi ce vei avea de făcut pentru a avea parte de întregul succes. Uite cum vedem noi lucrurile:

– caută un studio care să pună preţ pe munca ta, care te va sprijini în ceea ce doreşti să realizezi, îndrumandu-te pas cu pas spre a-ţi realiza visul. Punem cu adevărat preţ pe tot ceea ce înseamnă seriozitate şi performanţă, iar noi tindem spre a  pune în valoare potenţialul angajatelor noastre, maximizandu-le şansa unor încasări satisfăcătoare.

– Trebuie să înţelegi ideea conceptului de videochat. Totul începe cu o imagine impecabilă, deoarece prima impresie îşi spune cuvântul mereu. Trebuie precizat faptul că nu doar formele perfecte au succes în faţa camerei. Au succes femeile care vor avea un machiaj şi o coafură impecabilă, va purta outfituri adecvate bine accesorizate. În aceeaşi măsură, trebuie să fii o fire sociabilă, jovială şi să reuşeşti să transmiţi energie, entuziasm, zâmbet şi admiraţie.  Acestea sunt ingredientele care transformă fete tinere în adevărate dive.

– un alt lucru pe care punem accent este calitatea umană, iar noi punem un accent deosebit pe seriozitate, corectitudine şi dorinţa de performanţă şi evoluţie. Cerem şi totodată oferim angajatelor noastre aceste calităţi. Nu suntem un studio care aşteaptă să fie ales doar de dragul câtorva mii de lei profit, ci unul care îşi alege cu atenţie angajatele bazându-se în primul rând pe calitatea umană.

Trăim într-o lume în care totul este contra cost fie că vorbim de locuri, gadgeturi sau bunuri materiale. Unele fete s-au născut norocoase cu un „tati” sus pus, în timp ce altele au fost înzestrate cu diferite talente sau şi-au dedicat ani la rând studiului pentru a-şi dezvolta anumite aptitudini. Noi suntem aici pentru a-ţi fi ghizi şi mentori spre a avea câştiguri satisfăcătoare din videochat. Ceea ce noi aşteptăm din partea ta este să fii o persoană serioasă, corectă, dornică de dezvoltare şi evoluţie, entuzismata de gândul de a învăţa lucruri noi şi de a deveni o adevărată diva independentă financiar.