Ce asteptari avem?

Având la bază o experienţă de 11 ani, atât în domeniu cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu oamenii, alegerea drumului de a investi în oameni şi în condiţii excelente de lucru ne înrădăcinează dorinţa de a avea aşteptări ca orice model care ne calcă pragul  va fi unul pentru care respectul pentru sine şi pentru  cei din jur contează cu adevărat.

În cadrul studioului, atmosfera de lucru este una prietenoasă, relaxantă şi ne dorim să perpetuăm acest sentiment. Modelele  înţeleg încă de la primele ture faptul că:

 • asemeni unui oricare alt job şi videochatul trebuie tratat cu seriozitate şi implicare;
 • respectul trebuie oferit atât întreg staff-ului, cât şi restul colegelor;
 • optăm pentru un mediul de lucru plăcut şi o ambianţă relaxantă, ce reuşesc să se menţină doar dacă fiecare, individual, se străduieşte să le obţină şi să le păstreze;
 • ambiţia şi motivaţia fiecărui model care lucrează pentru un anumit scop în viaţă trebuiesc admirate şi încurajate.
 • este necesar să fii deschisă spre a învăţa lucruri noi, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să te dezvolţi asigurându-ţi traininguri din care o să înveţi pas cu pas cum să fii un bun model bun.
 • este necesar să respecţi programul stabilit şi să menţii în mod constant acelaşi interval de lucru.
 • este necesar să să ţii cont mereu de: make-up, hair-style şi alegerea accesoriilor. Trebuie să ai grijă de imaginea ta şi să încerci mereu să arăţi cel mai bine.
 • Testimoniale

  Inainte de LUX STUDIO, am avut o experienta neplacuta in acest domeniu. Credeam ca asta inseamna videochat. Aici am intalnit oameni profi, o echipa care mi-a demonstrat ca munca in videochat poate fi placuta. Nu doar castigurile au fost duble din prima luna, dar si ambientul e placut: ma simt bine si castig bine!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

 • Testimoniale

  Pentru mine nu e doar un job, aici am prietenii care imi sunt alaturi, aici ma incarc cu energie pozitiva, aici ma dezvolt ca om, invat engleza si psihologie, cate ceva nou in fiecare zi. Stiu cine vreau sa fiu in viitor, si acest job imi ofera posibilitatea sa economisesc banii si sa ma dezvolt personal, pentru ca visele mele sa devina realitate.

  LUX Studio - videochat bacau

  Ana,

 • Testimoniale

  Videochat-ul a insemnat pentru mine sansa de a fi pe picioarele mele. Divortata, cu un copil, si cu teama ca nu voi putea sa imi revin si sa ii ofer copilului ce merita am dat o sansa acestui job. Nu stiu ce as fi facut fara sprijinul oamenilor de aici. Acum, multumita LUX STUDIO, am bani si timp pentru viata pe care o meritam.

  LUX Studio - videochat bacau

  Sonia,

 • Testimoniale

  Diferenta intre "inainte sa lucrez in videochat" si "dupa" e ca inainte ma uitam cu invidie la fetele din jur, acum privesc doar inainte si zambesc, iar fetele din jur se uita cu invidie la mine: am grija de mine, am timp pentru mine si imi permit ce imi doresc. Nu as mai putea lucra 8 ore pe zi, cu stres si sefi insuportabili pentru 1.000 de lei.

  LUX Studio - videochat bacau

  Bianca,

 • Testimoniale

  Datorita prejudecatilor sociale, mi-a fost greu sa ma decid. Astazi am inteles ca in viata mea eu contez si limitele mi le stabilesc singura, nu societatea. Astazi traiesc asa cum doar visam inainte, atat eu cat si familia mea.

  LUX Studio - videochat bacau

  Roxana,

 • Testimoniale

  Am aflat de Lux Studio de la o prietena care lucra aici. Am fost placut impresionata de echipa de oameni deosebiti pe care am gasit-o aici . Am descoperit un mediu placut si relaxant.. Am invatat sa fiu activa pe camera, sa fiu cat mai sociabila si zambitoare. Daca ar fi sa aleg din nou Lux Studio , nu as ezita!”

  LUX Studio - videochat bacau

  Adriana,

 • Testimoniale

  Recomand din tot sufletul Lux Studio. Prima data cand am ajuns aici nu aveam nici o idee cu ce “se mananca” videochat-ul, insa cu ajutorul trainerului am devenit dintr-o fata timida, o persoana cu mintea deschisa, dezinvolta si o reala incredere in mine. Ma bucur enorm ca am facut aceasta alegere si ca din toate studiourile din Bacau am decis sa ma angajez aici.

  LUX Studio - videochat bacau

  Irina,

 • Testimoniale

  Din momentul in care am intrat pe usa studioului am fost intampinata cu zambete! Desi mai lucrasem in domeniu, nu intalnisem niciodata un colectiv atat de cald si unit. Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada in fiecare zi!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,