Cat pot castiga?

 

Este întrebarea pe care o auzim adesea în cadrul interviurilor care au loc cu posibilele angajate ale studioului. Nu-ți putem răspunde în mod concret la această întrebare. Din experiența noastră putem spune faptul că pentru a „atinge” o sumă colosală, există unele aspecte și calități cu care este nevoie să fii înzestrată sau pe care le poți deprinde cu timpul, precum:

 

 Află ce fel de model ești: 

Există fete care vin la muncă cu un țel bine definit, și știu cu exactitate scopul pentru care au ales să desfășoare această activitate, reușind să facă acest lucru într-un mod bine organizat, așa cum este necesar. Acestea sunt fetele care se încadrează în categoria modelelor care au șansa să exceleze în domeniu.

O altă categorie este cea a fetelor „vesele”. Sunt acele fete care vin la muncă doar pentru a-și savura cafeaua și pentru a sta la mici bârfe. Sunt fetele care aleg să-și ia câte 5-6 pauze inutile și care număra zi de zi orele și minutele până la terminarea programului. Acestea sunt fetele care au șansele cele mai mici pentru a-și genera venituri financiare satisfăcătoare.

Să fii model de videochat nu e tocmai ușor, însă avantajul acestuia este faptul că poate fi extrem de plăcut, dându-ți prilejul de a-ți oferi o serie fantastică de satisfacții financiare și personale.

  Pune accent pe imaginea ta

Vremea bărbaților în căutare de păpuși Barbie a apus de mult. Indiferent că ai măsurile ideale sau nu, că ești scundă sau înaltă, slabă sau voluptoasă, ai sânii mari sau mici, ești blondă, brunetă sau roșcată, ceea ce contează cu adevărat este să înveți să te pui cu adevărat în valoare. Sau cum spunem noi: să înveți să fii femeie! Și acest lucru înseamnă: machiaj de calitate, un aspect îngrijit al părului, o atenție desăvârșită acordată detaliilor (bijuterii, accesorii, ect.), o igienă corporală demnă de o femeie care se respectă, bun gust în ceee ce privește îmbrăcămintea (asortarea culorilor, combinarea articolelor de vestimentație cu alte accesorii sau cu încălțămintea, etc.).

Toate aceste aspecte se învață, iar o femeie glamour are la baza aspectului și atitudinii sale, experiență, exercițiu și investiție financiară. Iar noi suntem aici pentru a te îndruma în atingerea acestui scop.

 Fii sociabilă și comunicativă

Videochat-ul nu poate fi definit ca fiind sex online. Un citat celebru spune: “Sex is biology. Sex appeal is marketing”. Dacă dorești să ai încasări impresionante în acest domeniu, este foarte important să îți descoperi un punct forte în ceea ce privește sex appeal-ul. Acest lucru înseamnă faptul că, pe lângă un aspect îngrijit, este foarte important să existe abilități reale de comunicare, socializare și gândire open minded.

Când vorbim de comunicare, nu ne referim doar la ceea ce spunem, ci ne raportăm la toate tipurile de comunicare care cuprind și felul în care o spunem, ceea ce exprimăm, felul în care reacționăm, ect., iar aceste abilități pot fi învățate și dezvoltate, fiindu-ți utile atât în activitatea de model, cât și în viața de zi cu zi.

 Afișează o atitudine pozitivă față de membri

În primă fază, membrii cu care intri în contact îți sunt simpli clienți, însă mulți dintre aceștia îți vor deveni prieteni virtuali. Aceștia nu trebuie priviți sub nicio formă ca și cum ar fi simple bancomate cu plafon nelimitat. În spatele monitorul avem de-a face cu OAMENI. Sunt oameni care de cele mai multe ori muncesc atât de mult încât nu reușesc să aibă și o viață personală. Sunt oameni care au o viată socială foarte tristă și care prin intermediul site-urilor reușesc să evadeze din viața lor monotonă. Un model de videochat bun, știe că aceștia nu trebuie abordați cu alte drame personale, pentru că scopul nu este de a le face viața și mai tristă, ci de a o face mai fericită, chiar și pentru câteva minute.  Diferența dintre un model care satisface membrii și unul care nu reușește acest lucru o face atitudinea pozitivă, energia transmisă, o stare pozitivă de spirit, sentimentul că pur și simplu timpul zboară atunci când sunt unul în compania celuilalt.

 Respectă membrii

Prin trainingurile oferite, Lux Studio te va învață să câștigi sume impresionante fiind o femeie glamour, care reușește să poarte conversații captivante cu membrii, este sociabilă , sau cum spuneam anterior, care îi face pe membri să simtă că timpul zboară. Ce este foarte important este să înțelegi faptul că nu toți membrii sunt la fel și indiferent de categoria în care se încadrează membrul trebuie respectat. Trebuie să fii insă constientă că aceste site-uri sunt dedicate adulților , și că sunt și membrii care nu doresc doar discuții .

Și, revenind la întrebarea inițială „Cât pot câștiga din videochat” alături de Lux Studio, răspunsul nostru este că garantăm încasări între zero și  un infinit de dolari. Totul depinde de tine și de felul în care îți pui în valoare și îți dezvolți calitățile menționate mai sus. Iar acum, spune-ne tu, „Cât poți câștiga din videochat?”

Intrebari frecvente

Trebuie sa arat foarte bine pentru a lucra in acest domeniu?

Aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii tale sunt motivatia, seriozitatea. Nu trebuie sa fii un top model pentru a avea succes in acest jos si a face multi bani, trebuie sa fii in primul rand tu, sa fii naturala si sa stii exact ce-ti doresti de la acest job.

Pot lucra si de acasa?

Din pacate nu. Cea mai buna alegere este sa vii sa lucrezi din studio. Aici vei avea parte de o sedinta foto profesionista, de training de calitate, de un design deosebit al camerelor, de aparatura tehnica de ultima performanta, de un mediu de lucru placut samd.Iar pentru a face bani in acest domeniu este nevoie de toate.Te astept cu drag la un interviu!

Anagajati si baieti sau cupluri?

Nu. Angajam numai fete.

Am 37 de ani si limba engleza mediu. Ma pot angaja in aceste conditii?

In principiu, limita noastra de varsta este de 30 de ani, insa daca cunoasteti limba engleza la nivel avansat, va descurcati cu calculatorul si aveti un fizic si o atitudine placuta, va astept la un interviu pentru a discuta mai multe.

Oferiti si salariu fix sau numai comision?

In acest job un salariu fix este mai dezvantajos decat unul la comision. Se incepe cu un procent de 50%, maxim poti ajunge la un procent de 70%.

Sunt ceva mai grasuta, conteaza?

Conteaza si aspectul fizic, insa asa cum am spus si mai sus, atitudinea este mai importanta. Trebuie sa fii tu, sa te pui in valoare, sa zambesti, sa te simti bine in pielea ta. Acest lucru se vede si vei transmite energie pozitiva, lucru ce este esential in acest job.Te astept la interviu pentru a-ti povesti mai multe

 • Testimoniale

  Inainte de LUX STUDIO, am avut o experienta neplacuta in acest domeniu. Credeam ca asta inseamna videochat. Aici am intalnit oameni profi, o echipa care mi-a demonstrat ca munca in videochat poate fi placuta. Nu doar castigurile au fost duble din prima luna, dar si ambientul e placut: ma simt bine si castig bine!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,

 • Testimoniale

  Pentru mine nu e doar un job, aici am prietenii care imi sunt alaturi, aici ma incarc cu energie pozitiva, aici ma dezvolt ca om, invat engleza si psihologie, cate ceva nou in fiecare zi. Stiu cine vreau sa fiu in viitor, si acest job imi ofera posibilitatea sa economisesc banii si sa ma dezvolt personal, pentru ca visele mele sa devina realitate.

  LUX Studio - videochat bacau

  Ana,

 • Testimoniale

  Videochat-ul a insemnat pentru mine sansa de a fi pe picioarele mele. Divortata, cu un copil, si cu teama ca nu voi putea sa imi revin si sa ii ofer copilului ce merita am dat o sansa acestui job. Nu stiu ce as fi facut fara sprijinul oamenilor de aici. Acum, multumita LUX STUDIO, am bani si timp pentru viata pe care o meritam.

  LUX Studio - videochat bacau

  Sonia,

 • Testimoniale

  Diferenta intre "inainte sa lucrez in videochat" si "dupa" e ca inainte ma uitam cu invidie la fetele din jur, acum privesc doar inainte si zambesc, iar fetele din jur se uita cu invidie la mine: am grija de mine, am timp pentru mine si imi permit ce imi doresc. Nu as mai putea lucra 8 ore pe zi, cu stres si sefi insuportabili pentru 1.000 de lei.

  LUX Studio - videochat bacau

  Bianca,

 • Testimoniale

  Datorita prejudecatilor sociale, mi-a fost greu sa ma decid. Astazi am inteles ca in viata mea eu contez si limitele mi le stabilesc singura, nu societatea. Astazi traiesc asa cum doar visam inainte, atat eu cat si familia mea.

  LUX Studio - videochat bacau

  Roxana,

 • Testimoniale

  Am aflat de Lux Studio de la o prietena care lucra aici. Am fost placut impresionata de echipa de oameni deosebiti pe care am gasit-o aici . Am descoperit un mediu placut si relaxant.. Am invatat sa fiu activa pe camera, sa fiu cat mai sociabila si zambitoare. Daca ar fi sa aleg din nou Lux Studio , nu as ezita!”

  LUX Studio - videochat bacau

  Adriana,

 • Testimoniale

  Recomand din tot sufletul Lux Studio. Prima data cand am ajuns aici nu aveam nici o idee cu ce “se mananca” videochat-ul, insa cu ajutorul trainerului am devenit dintr-o fata timida, o persoana cu mintea deschisa, dezinvolta si o reala incredere in mine. Ma bucur enorm ca am facut aceasta alegere si ca din toate studiourile din Bacau am decis sa ma angajez aici.

  LUX Studio - videochat bacau

  Irina,

 • Testimoniale

  Din momentul in care am intrat pe usa studioului am fost intampinata cu zambete! Desi mai lucrasem in domeniu, nu intalnisem niciodata un colectiv atat de cald si unit. Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada in fiecare zi!

  LUX Studio - videochat bacau

  Andreea,