Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Cariera perfecta pentru yummy mommy!

By: | Tags: | Comments: 0

Daca consideri ca faci parte din categoria yummy mommy si cauti o metoda prin care sa ai un castig care sa fie pe masura nevoilor tale, dar in acelasi timp sa poti avea si timpul necesar de care ai nevoie pentru a fi alaturi de familia ta, atunci  o cariera ca si model de videochat este ideala pentru tine. Exista sute de femei atat in tara, cat si in afara care si-au asigurat confortul si stilul de viata la care visau, datorita acestui domeniu.

 

Cum stii ca poti fi un bun model?

Prima regula este sa ai implinita varsta majoratului. Daca esti o yummy mommy care se simte increzatoare in felul in care arata si in propriile atuuri, esti tot mai aproape de a fi un bun model de videochat. Videochatul implica incredere si imaginatie, dar sa le ai pe ambele in abundenta, este ideal. Ce este mai amuzant decat sa vorbesti, sa flirtezi si sa te distrezi in fata camerei si in acelasi timp sa fii si platita pentru asta? Cu certitudine bate intr-un mod lejer plictiseala, monotonia si rutina unui job normal.

 

Cum poti deveni model de videochat?

Primii pasi sunt ai tai, restul ii facem impreuna. Ce ai tu de facut? Suna-ne, iesim la o cafea sa ne cunosteam, iar daca aprecierea si interesul exista de ambele parti, atunci bine ai venit in echipa! Noi suntem aici sa te indrumam si sa-ti asiguram tot ce este necesar pentru a-ti desfasura activitatea, fie ca vorbim de informatii, aparatura, decor, conexiune la internet, etc.

 

Cate ore trebuie sa lucrezi?

Frumusetea videochatului, spre deosebire de alte locuri de munca, este faptul ca cu cat muncesti mai mult, cu atat mai multi bani castigi si cu atat esti mai satisfacuta financiar si mai fericita. Minimul de ore pe care noi il cerem ca si studio este de 7 ore, existenta regularitatii aducand cu sine in final incasari tot mai mari.

 

Libertate si flexibilitate

Toate mamicile prefera sa petreaca tot mai mult timp alaturi ce cei mici, insa e drept faptul ca  lucrand in clasicul interval 8-16, nu-ti permite acest lucru. Cu toate acestea, mamicile yummy care aleg sa devina parte a echipei noastre, pot lucra si totodata pot avea suficient timp liber pentru a-l petrece alaturi de cei mici.

videochat bacau mamici

“I am strong, I am beautiful, I am enough.” (Vanessa Pawlowski)

Leave a Reply