Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Calitatile feminine care te ajuta in cariera de model de videochat

By: | Tags: , , | Comments: 0

Calitatile feminine care te ajuta in cariera de model de videochat

 

Auzim destul de des intrebari de genul “Ce trebuie sa fac pentru a fi model de videochat?” sau “Eu as putea sau nu, sa fac o astfel de munca?”.

Citeste cu atentie pentru a-ti lamuri aceste incertitudini…

Reguli de baza pentru munca in videochat

In primul rand, trebuie mentionat ca, studioul nostru lucreaza in termeni legali. Asta face ca de la sine sa se impuna anumite cerinte. Spre exemplu, pragul minim de varsta este de 18 ani, ceea ce inseamna ca, doar o persoana majora poate activa in acest domeniu.

Minime cunostinte de limba engleza si de folosire a unui calculator, sunt alte criterii pe care trebuie sa le indeplinesti.

Nu in ultimul rand, este nevoie de implicare si seriozitate pentru a-ti atinge obiectivele.

 

Ce deosebeste insa, un model de videochat obisnuit de unul de succes?

 

 Ambitia si determinarea – dorinta de a performa este un criteriu necesar pentru a atinge o cota maxima de reusita in acest domeniu. Este bine ca un model de videochat, mai ales atunci cand se afla la inceput si nu are cunostiintele necesare, sa asculte indicatiile si sfaturile primite de la traineri. De asemenea, respectarea orelor de lucru stabilite de comun acord este esentiala pentru dezvoltarea profesionala a modelului, cu cat mai mult exercitiu de lucru, cu atat gradul de famializare cu domeniul creste.videochat-bacau

Relaxarea si dezinvoltura – chiar daca nu esti o persoana foarte dezinvolta din fire, cu timpul vei uita de timiditate. In interactiunea cu vizitatorii site-urilor de profil trebuie sa fii cat mai relaxata si cat mai sociabila. Fiind in primul rand un mod de a socializa, in activitatea pe care o deprinzi in fata camerei este esential sa pastrezi o postura si un limbaj relaxat. Comportandu-te astfel, ii vei determina pe cei care te vad sa fie la fel, fapt care, ii transforma in potentiali clienti pentru tine.

Abilitatile de comunicare si de seductie – seductia este ingredientul principal cand vine vorba de a face cariera in videochat. Felul in care te joci cu camera, gesturile delicate si feminine, un look tot timpul pus la punct si intensitatea privirii sunt cateva dintre liniile pe care trebuie sa le urmezi pentru a stapani aceasta arta. Orice femeie poate fi cuceritoare, cu un minim de efort!

Sa fii determinata – o astfel de calitate este cea care de altfel, te va ajuta  foarte mult pe tot parcursul colaborarii  si in cele din urma va dicta in ce masura incasarile tale te vor multumi. Nu trebuie sa faci un compromis, ci sa alegi sa fii libera, sa nu fie nevoie sa te justifici, sa vezi acest job ca pe un mod de a te elibera de gandiri invechite.

Sa iti stabilesti targeturi – stii acea senzatie cand iti stabilesti un obiectiv si nu mai ai rabdare sa astepti pana cand ajungi sa iti indeplinesti acel vis? Asta trebuie sa simti cand mergi la munca, la studioul de videochat. Trebuie sa simti din interiorul tau ca acolo este locul tau si nu uita de ce ai ales  sa lucrezi in acest domeniu…Incasari mari care sa  iti ofere confortul financiar mult dorit (masina , vacante, shopping, de ce nu chiar si o locuinta doar a ta).

Sa fii competitiva  si sa te ambitionezi – sa rezumam aceasta poveste… daca alegi sa colaborezi cu un studio unde modelele  mai vechi decat tine realizeaza venituri lunare  considerabile,  nu trebuie sa il iei pe “ eu nu pot” in brate si sa te plafonezi. Ba din contra, este indicat sa fii competitiva , daca ele au reusit, cu siguranta si tu poti face asta. Este doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge si tu la nivelul lor . Deci, fii ambitioasa si sigur vei reusi!

Munca de acest fel aduce mari beneficii financiare, multumirea din acest punct de vedere nu intarzie sa apara.  Combinate aceste aspecte duc la o singura concluzie: un job in cadrul studioului nostru de videochat inseamna o munca combinata cu placerea de a te aventura in domeniu. Este un job care te pune pe tine pe un piedestal, te venereaza pentru ca, tocmai cei interesati de discutii pe chat sunt si cei care te admira.

Fii fara grija – la noi, devotamentul si implicarea iti sunt rasplatite nu numai financiar ci si prin conditii avantajoase de munca, respect si intelegere.

 

 

Leave a Reply