Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

“Bonus de angajare oferiti?”

By: | Tags: | Comments: 0

E o intrebare auzita frecvent in cadrul interviurilor. Intalnim fete care au asteptari in a primi bonusuri doar pentru simplul fapt ca ne-au ales pe noi si nu pe altcineva si daca se poate, fara a oferi nimic la schimb. Nu este suficient sa fii dispusa sa faci videochat si  sa te astepti ca angajatorii sa etaleze oferte care de care mai atractive, fara a tine cont de alte aspecte omise in disperarea si graba angajarii.bonus

Adevarul despre vestitele „bonusuri de angajare” este faptul ca acestea exista doar pe hartie si au in spate anumite conditii si compromisuri greu de indeplinit si care nu sunt prezentate in momentul semnarii colaborarii. Cert este ca nimic in lume nu este oferit pur si simplu si nimic nu este gratis. Totul se plateste intr-o forma sau alta. In momentul in care astepti sa primesti un bonus cat de cat consistent, trebuie sa fii constienta de faptul ca aceasta colaborare pe termen determinat vine la pachet uneori cu ingradirea libertatii de a alege sa renunti la studioul respectiv pentru o perioada de cateva luni sau chiar ani. Si tot acest risc doar pentru un bonus frumos prezentat.

Studioul este un business, nu o organizatie caritabila. Vei beneficia de training, fotografii profesionale, promovare, echipament  de ultima generatie si decoruri moderne, iar pentru a avea succes, treaba ta este sa dai dovada de implicare si seriozitate. Un studio care se respecta nu va  oferi bonusuri de sute de euro doar pentru ca tu esti prezenta.  Ceea ce iti poate oferi un studio sunt informatiile oferite, promovarea, dotarile, spatiul de lucru, personal calificat, seriozitatea si respectul nostru. Sunt lucruri care necesita  o implicatie care nu se poate echivala cu niciun alt bonus, iar tu trebuie sa vii cu seriozitate, implicare si farmec personal. Nimeni nu pierde, toata lumea castiga.

Videochatul este cel mai greu job dintre job-urile usoare, iar singurii bani pe care ii castigi sunt cei munciti de tine. De ce este acesta un job greu? Simplu: nu este pentru oricine: Videochatul implica inteligenta, sarm, implicare, program stabil, comunicare si un moral ridicat.

Experienta ne-a invatat ca sunt  in goana dupa bonusuri de angajare si de tot felul, acele persoane care  nu vor intr-adevar sa munceasca in acest domeniu  pentru a avea incasari impresionante si nu inteleg ca nu este un job de o luna sau doua de unde poti sa „pescuiesti” si un bonus incantator doar pentru ca esti acolo. Realitatea e alta.

Studioul care pune accent pe model, il va ajuta sa creasca, va investi in acesta si ii va fi sprijin moral si financiar pana cand modelul va reusi. Studioul care se respecta, ii va aprecia reusitele, va recompensa implicarea si va fi transparent indiferent ca este vorba de incasari, legalitate sau alte aspecte.