Arta seductiei in videochat

Pentru a avea succes ca si model de videochat, este foarte important sa ai un aspect fizic mereu ingrijit, o atitudine fresh si provocatoare tinand cont de anumite aspecte: machiaj, coafura, vestimentatie si atitudine.

Este necesar sa existe mereu un look proaspat, cat mai multe outfit-uri, accesorii si pantofi. Astfel, membrii vor tine minte ca sunteti ,,speciale” si o sa va caute mereu curiosi.

        Machiajul are rolul de a masca mici defecte si de a evidenta cele mai frumoase trasaturi. Se recomanda machiajul de seara, nici vulgar dar nici sters.

        Buzele sunt unul din punctele forte in atractie. Nu uita de rujul rosu! Foloseste-l cat de des posibil. Culoarea rosie incita si starneste pasiuni puternice, emotii,  atat pozitive, cat si negative. Nu este o surpriza ca cine poarta rosu debordeaza de energie pozitiva, senzualitate si curaj. Este semnatura femeilor puternice, ambitioase si hotarate,  a dragostei patimase si a seductiei.

Ochii poseda un limbaj propriu. Expresivitatea acestora poate ascunde extrem de multe povesti prin ceea ce comunica. Ei sugereaza, saluta, mangaie, insista, implora, propun sau promit – fara a scoate vreun cuvant.

        Coafura reprezinta un alt aspect de care trebuie sa tinem cont deoarece reprezinta un factor de seductie insemnat. Este important sa avem parul mereu curat si aranjat. Ne putem coafa in diverse moduri:intins cu placa,tapat,buclat sau cu un volum intens.

        Lenjeria pe care o porti in fata camerei are rolul ei bine definit de a atrage precum un magnet membri. Lenjerii rosii,negre si albe, clasice sunt cele mai apreciate, insa poti incerca si alte culori daca consideri ca te avantajeaza. Barbatii se excita vizual foarte mult, iar acest lucru este un atu pentru fiecare femeie. Poti incerca cateva costumase sexy (scolarita, politista, menajera, majoreta, etc) si  articole de lenjerie care sa le hipnotizeze privirea din piele, dantela sau satin intr-o gama larga de culori.

        Bijuteriile au si ele rolul lor in infrumusetarea partii feminine. Cum spunea si Marilyn Monroe in versurile sale, “Diamonds are a girl’s best friend” exprimand cel mai bine slabiciunea femeilor pentru bijuterii. Bijuteriile de fantezie sunt acele accesorii cu care vei reusi sa-ti scoti in evidenta stilul personal si feminitatea. Bijuteriile ne dezvaluie caracterul! Fie ca vorbim de bratari, cercei sau coliere, modul in care ne alegem accesoriile reflecta un mod de gandire, un mod de a privi viata!
Prima impresie este extrem de importanta, momentul fiind decisiv: pleaca sau ramane?

Comments are closed.