Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

Ai ceea ce trebuie pentru a fi model de videochat?

By: | Tags: | Comments: 0

Ai ceea ce trebuie pentru a fi model de videochat?

blonde_women_females_girls_models_babes_sexy_sensual_legs_makeup_lips_style_fashion_dress_1920x1200

Ce face ca un model sa fie unul de success? Cum stii ca ai ceea ce-ti trebuie? Raspunsul variaza de la un model la altul, fiind atat de multe tipuri de modele, fiecare dintre ele avand nevoile sale, calitatile sale si atuurile sale. Posibil ca deja ai citit (in articolele trecute) detalii despre viata de model de videochat, insa te mai intrebi „Am ceea ce trebuie pentru a fi model de videochat? Sunt destul de sexy, de draguta, de frumoasa? Am destul sarm pentru a avea succes?”

Multe femei sunt speriate de ceea ce inseamna notiunea de „model de videochat” si asta e pacat. Aceste femei chiar ar putea straluci in fata camerei. Ceea ce nu stiu ele este faptul ca, un model de videochat nu arata ca un model! Uita de dimensiuni standard! Nu ai 90-60-90? Scapa de gand! Ai cateva kilograme in plus? Ar trebui sa fie ultima ta problema! Pistrui? Sanii mici? Nasul mare? Chiar nu e o problema. De ce ai nevoie? Lux Studio iti spune secretul:

Simtul umorului! Fa ca acest job sa fie unul amuzant de fiecare data cand ai ocazia. Simtul umorului pentru un model de videochat este esential. Sa poti sa razi in fata clientilor cu chef de glume sau sa faci haz de o circumstanta stanjenitoare, este un as pe care-l poti avea in maneca in activitatea de model dar si pentru sanatatea ta mentala.

Creativitate! Foloseste-ti imaginatia din plin! Nu fi acea sotie cicalitoare de care clientii tai sunt satuli si de la care vor o pauza! Fii femeia dinamica, plina de energie si de fantezii  care face ca fiecare lucru sa fie unul interesant.

Increderea in sine! Daca esti gata sa faci pasul spre aceasta lume, evita orice gand de nesiguranta pe care-l ai. Multe fete aleg  sa devina modele desi au unele complexe, dar invata sa se priveasca prin ochii membrilor, care sunt atrasi de ele asa cum sunt ele, fara forme ideale.

Independenta! Da, vei fi independenta! Sa fii model de videochat inseamna sa muncesti pentru tine, sa-ti stabilesti programul, sa decizi care-ti sunt limitele, sa iti organizezi timpul, sa te distrezi, sa ai propriile reguli, sa ai o lume doar a ta!