Videochat Bacau - Lux Studio

Blog

11 motive pentru care sa alegi Lux-Studio Videochat Bacau

By: | Tags: | Comments: 0

Echipa Lux-Studio doreste sa iti prezente o parte dintre motivele sau le-am putea numi chiar avantajele, pentru care sa ni te alaturi noua. Incepem?

 1. Iti alegi singura programul – Tu iti alegi tura pe care vei lucra, in asa maniera incat sa te poti bucura de timpul tau liber.
 2. Ai parte de sedinte foto si training profesional gratuit – Alaturi de noi vei beneficia de training profesional si de mai multe sedinte foto profesionale la diferite perioade de la angajare. Totul oferit de catre noi!
 3. Nu ti se impune nici un target – In multe dintre studiourile de profil ti se va impune sa faci o anumita suma de bani. Nu si la noi! Oricat faci, ti se va plati corect.
 4. Beneficiezi de suport tehnic non stop – Pe parcursul activitatii, in momentul in care modelele intampina anumite probleme tehnice, va fi cineva care sa te ajute in cel mai scurt timp.
 5. Acces securizat si destinat exclusiv angajatilor – In studioul nostru au acces doar angajatii firmei. Intimitatea ta este extrem de importanta pentru noi.
 6. Plata garantata a tuturor incasarilor – Pe tine ca model videochat in studioul Lux-Studio nu te afecteaza cu nimic daca noi nu ne primim banii de la unul din site-urile partenere. Tu vei fi platita oricum!
 7. O relatie profesionala bazata pe respect! Ne respectam modelele si le apreciem. Toata lumea este egala, fara diferente.
 8. Toate dotarile sunt intretinute in permanenta – Dorim sa oferim modelelor nostre tot confortul necesar si de aceea, toate dotarile si anexele studioului sunt de ultima generatie si sunt mentinute in permanenta intr-o perfecta stare de functionare. Pentru ca tu sa ai tot confortul.
 9. Primesti bonusuri si participi la concursuri – Cvideochat bacaua model angajat al studioului de videochat, Lux-Studio din Bacau, ai parte de bonusuri, ai acces la concursurile si team building-urile organizate de noi in timpul liber. Pentru ca meriti!
 10. Iti garantam confidentialitate! – Colaborarea ta alaturi de noi si datele cu caracter personal vor fi confidentiale. Nu trebuie sa te ingrijorezi de faptul ca te poate vedea un cunoscut pe site-urile pe care iti desfasori activitatea deoarece iti garantam ca va fi blocat accesul membrilor din Romania sau din alte tari pe care vrei sa le eviti.
 11. Ai parte de intimitate – In studioul nostru de videochat posturile de lucru sunt separate, organizate in ture, iar modelele vor sta mereu singure in camera.