Noua noastra „jucarie”: Logitech ConferenceCam CC3000e

Noua noastra „jucarie”: Logitech ConferenceCam CC3000e

Dupa cum se stie in videochat ca in orice alt domeniu unde se castiga, competitia este mare pe toate planurile, incepand cu site-urile, webmasterii care colaboreaza cu site-urile, dar si intre studiouri si modele in aceeasi masura.

Ca si model ce lucreaza intr-un studio, tu trebuie doar sa intri online si sa-ti „faci treaba”, iar suportul se ocupa de lumini, de aparatura, de cum te vezi si te auzi. Si aici isi intra-n rol, noua noastra achizitie Logitech ConferenceCam CC3000e, de care noi suntem foarte mandri si multumiti!

Logitech ConferenceCam CC3000e reuseste sa ne demonstreze faptul ca schimbarea este constanta si totodata inevitabila, inclusiv in industria videochatului, prin calitatea exceptionala pe care o ofera atat pentru video, cat si pentru audio. Cei de la Logitech au implementat in acest model de webcam zoomul optic, acest lucru inseamnand ca atunci cand folosim zoom-ul, calitatea imaginii nu mai are de suferit.

Ce ne mai place noua la Logitech ConferenceCam CC3000e?

  • Da viata conversatiilor care au loc intre modele si membri permitand ca expresiile faciale si non-verbale si miscarile sa fie vazute cu o claritate exceptionala;
  • Optiunea de zoom are 10 nivele, iar utilizarea acestora nu modifica claritatea si detaliile imaginii;
  • Are capacitatea de a eficientiza felul in care modelele sunt auzite sau ii aud pe membri, chiar si intr-un spatiu zgomotos (muzica, colege din alte camere, etc)
  • Optiunea de touch control este eficienta pentru accesul rapid la optiunile camerei web (reglare volum, optiunea mute, preluarea sau inchiderea apelului, etc.)

Si acestea sunt doar o parte dintre atributiile cu care Logitech ConferenceCam CC3000e ne-a cucerit. Noi sustinem cu tarie ca pentru o buna comunicare intre modele si membrii de pe site-uri este necesara o camera web calitativa. Importanta ei creste cu atat mai mult cand persoana de pe cealalta parte a firului (membrul platitor)  doreste sa vada cat mai bine, sa se simti ca si cum ar fi acolo.

Comments are closed.